BLACK FRIDAY ia startul mai devreme la Bocris

20 noiembrie 2013

BOCRIS a pregatit numeroase promotii pentru Black Friday 2013, in cea mai ampla campanie de reduceri din an, la peste 90% din categoriile de produse comercializate, unele discount-uri ajungand si pana la 70%.
Inscrie-te la newsletter pe www.bocris.ro/newsletter si vei afla de ofertele speciale pentru Black Friday cu o ora mai devreme!!
Bineinteles, din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor, Bocris a pus accent pe cele mai asteptate produse: laptopuri, smartphone-uri, tablete si televizoare, iar mai nou si in piata din Romania la camere de supraveghere, DVR-uri, NVR- uri, centrale de alarma, automatizari porti si multe alte produse din categoriile de sisteme de supraveghere si alarmare impotriva efractiei.
Nu uita sa revii pe www.bocris.ro Vineri, 22 Noiembrie 2013, de Black Friday, pentru a fi primul care beneficiaza de cele mai mari reduceri de preturi ale anului si cele mai bune oferte de care poti beneficia online, usor si convenabil.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram