Birocratie si traditii – afla cum poti organiza o inmormantare in mod eficient si rapid

Moartea nu tine cont de timp sau alte repere. Oricat de greu pare sa fie de gestionat o astfel de situatie, birocratia si ce vine la pachet cu organizarea unei inmormantari inseamna un motiv in plus pentru a trece rational la planificare. Uneori senzatia ca nici nu a fost suficient timp de a plange pierderea omului drag este o situatie frustranta si constientizata dupa evenimentul funerar. Iata un motiv in plus pentru care serviciile funerare sunt de mare ajutor.

Nu doar pentru comercializarea articolelor funerare necesare unei inmormantari, ci si pentru tot ceea ce tine de ajutor privind organizarea, serviciile oferite de agentiile de pompe funebre sunt tot mai cautate. Acestea tin pasul cu cerintele clasice, dar si moderne, birocratice si totodata traditionale a ceea ce inseamna o inmormantare.

Avantaje de colaborare cu o agentie specializata

Exista servicii funerare variate, dar important este a alege ceva convenabil. Desigur ca achizitia articolelor funerare poate fi facuta individual, dar pachetele de servicii spre exemplu pot cuprinde mai multe optiuni si in plus sunt mai rentabile ca pret.

Asadar, ca prima reactie pentru eficienta de organizare a unei inmormantari se refera la alegerea unei agentii care prin experienta sa poate oferi avantaje solicitantului. Adysim spre exemplu, prin echipa sa poate asigura viteza de reactie la solicitarile primite. Astfel, prezenta la fata locului, pentru constatarea decesului si preluare a defunctului pentru pregatire este asigurata in termen de maximum 30 de minute.

Flota de masini si alte echipamente necesare, personal calificat si o paleta vasta de servicii de profil sunt avantajele oferite de Adysim colaboratorilor. Conform ritualului crestin, dupa deces are loc privegherea, ce dureaza 3 zile, urmata de ziua inmormantarii, timp in care trebuie puse la punct toate aspectele pentru a duce la bun sfarsit inhumarea. La mijloc sunt acte, bani si traditii. Iata cum se impaca toate acestea, prin serviciile si ajutorul unei firme de pompe funebre:

  • Actele si aspectele legale

Conform legii in vigoare, defunctul trebuie sa fie preluat, transportat cu masina autorizata, in spatiu autorizat. Este toaletat si imbalsamat, urmand a fi din nou transportat corespunzator in spatiul ales pentru priveghere. Familia trebuie sa se ocupe de: actul de constatare a decesului, obtinut imediat dupa deces, de avizele pentru inhumare, precum si cele care ajuta la decontarea ulterioara a unor cheltuieli – ajutorul de inmormantare ce este acordat de catre stat.

De toate actele, avizele si ce tine implicit de obtinerea unui loc de veci – la cererea solicitantilor – se poate ocupa aceeasi echipa din cadrul agentiei de pompe funebre.

  • Pachete de servicii la preturi rentabile

In cazul celor de la Adysim exista pachete de servicii, unele ce se pot achita inclusiv pe baza talonului de pensie a defunctului, ceea ce scuteste din timpul alocat decontarii acelui ajutor de inmormantare. Unele servicii pot fi alese desigur si independent de pachete. In orice caz, exista varietate si mai ales accesibilitate.

  • Traditii si tipul de inmormantare

Nu toate inmormantarile sunt clasice, de tip inhumare. Poate exista la fel de bine versiunea incinerarii, ce presupune alti pasi si alte acte. De aceste aspecte se poate ocupa de asemenea agentia de pompe funebre.

Cand dai de greu, cand treci printr-o situatie de acest gen, iti dai seama cat de important este sa faci anumite alegeri. Agentia de pompe funebre poate fi o solutie pentru o organizare eficienta, rapida si avantajoasa financiar.