Bijuterii Accent cadoul perfect pentru 8 Martie

6 martie 2015

Pe 8 martie se venereaza femeia, motiv de rasfat si bucurie pentru toate doamnele si domnisoarele deoarece se daruiesc flori si se fac cadouri.

Ziua femeii si Ziua mamei se serbeaza inca de pe vremea grecilor antici. In fiecare primavara, ei o serbau pe Rhea, mama tuturor zeilor. Odinioara romanii celebrau la 1 martie si “Matronalia”, sarbatoarea femeilor cand barbatii ofereau daruri sotiilor. La noi sarbatorirea zilei mamei s-a impamantenit pe 8 Martie de Ziua Femeii si o data cu terminarea zilelor Babelor.

Este posibil ca multe persoane sa nu stie ca 8 martie, "Ziua Internationala a Femeii" si castigarea dreptului la vot pentru femei, a avut ca punct de plecare un protest fata de conditiile de munca si salariile lor, declansat de angajatele unei fabrici de textile din New York in 1908 ca urmare a decesului multor muncitoare in urma unui incendiu!

In tara noastra, pana in 2010, pe 8 Martie nu s-a sarbatorit doar Femeia ci mai ales Mama care mai nou se sarbatoreste, prin lege, in prima duminica din luna mai, Romania fiind printre putinele tari din lume care in lipsa unei Zile a mamei, a extins aria de semnificatii pentru 8 Martie. In majoritatea tarilor (70 la numar) Ziua mamei se sarbatoreste in a doua duminica din luna mai cand la noi, prin aceeasi lege s-a stabilit sa se sarbatoreasca Ziua tatalui.
Depinde de fiecare dintre noi cum incercam sa facem din aceste zile din calendar, unele cu totul deosebite pentru mamele noastre si pentru femeile speciale din viata fiecaruia din noi.

Indiferent de cum am fost crescuti si obisnuiti cu Ziua mamei, un lucru este sigur: barbatii sa daruiasca flori si mici cadouri femeilor din viata lor – sotiilor, iubitelor, mamelor, fiicelor si colegelor.

Dorinta noastra este ca modelele „Accent Bijuterii” sa satisfaca cele mai rafinate si pretentioase gusturi.

Despre Comaccent

Datorita experienței de peste 23 de ani in domeniu, modelele „Accent Bijuterii” exceleaza nu doar prin design-ul deosebit ci și in privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regasesc și in magazinul de la Piața Romana, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București.

In acest moment, pe langa vanzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru va ofera și servicii de reparații bijuterii. De luni pana vineri un bijutier profesionist va sta la dispozitie.

Comaccent va ofera posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale in funcție de comanda Dumneavoastra.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram