Biciclete service VeloGaraj servicii de 5

17 decembrie 2015

Magazin de biciclete Bucuresti

La Veloteca, ti-am pregatit 30 cele mai cunoscute marci de biciclete de dama, copii, barbati, trekking sau cross, la preturi accesibile. si, bineinteles, si accesorii pe masura.
Copilul tau vrea o bicicleta noua? Nicio grija, avem biciclete pentru copii performante, plus casti de protectie, genunchiere, cotiere si roti ajutatoare colorate, pentru ca plimbarile cu bicicleta sa fie sigure.
Avem si biciclete de dama, potrivite pentru stilul de viata al fiecareia in parte. in plus, iti oferim biciclete de oras, de trekking sau cross, pentru ca o bicicleta nu este niciodata de ajuns. Te asteptam la Veloteca sa iti alegi si accesorii pentru schiuri sau snowboard-uri, pentru cele mai frumoase vacante la munte.

Service de biciclete

La Veloteca, magazin de biciclete Bucuresti, vei gasi cel mai bun service pentru ca nu facem compromisuri in ceea ce priveste siguranta ta. Avem peste 10 specialisti care, bucurosi, vor rezolva orice problema tehnica ai avea. De la consumabile, la schimbarea pinioanelor, la pregatirea pentru iarna, avem cea mai buna tehnologie pentru ca bicicleta ta sa primeasca un diagnostic rapid si sigur. Lista serviciilor si a preturilor este disponibila aici.

Confort de 5* pentru bicicleta ta

VeloGaraj, locul de odihna pe timp de iarna a bicicletei tale. Ideea VeloGaraj, gazduire biciclete Bucuresti, ne-a venit de la numarul tot mai mare de romani care au initiat miscarea de pedalat. De la partea romanii eco-friendly, satui de aglomeratie si poluare, care au vazut bicicleta drept un mijloc ideal de a face miscare si de a se relaxa, in acelasi timp.

De ce sa alegi Velogaraj?
In primul rand pentru ca noi iti vom depozita bicicleta intr-un loc ferit de intemperii si hoti. Apoi, pentru ca ti-am pregatit cele mai avantajoase 2 oferte pentru serviciul de gazduire biciclete Bucuresti.

Prima oferta, pachetul standard VeloGaraj – doar 45 de lei/ luna. Acest pachet include recepţia bicicletei, pe baza unui proces verbal de predare-primire, depozitarea bicicletei, etichetarea ei (cod, nume, data de intrare), o revizie simpla la sfarşitul perioadei (curatat transmisie, reglat frane, reglat schimbatoare, gresat cabluri, spalat bicicleta, presiune roti) si transportul acesteia la depozit si inapoi la Veloteca, magazinul de biciclete Bucuresti.

Pachetul premium, 60 de lei/luna. Pe langa facilitatile din pachetul standard, noi iti facem cadou revizia completa, inclusiv desfacutul si gresatul butucilor, a cuvetelor si a articulatilor. Şi ti-am pregatit o alta surpriza - a 5-a luna de gazduire GRATIS!

Profita acum de cele mai bune oferte ale Veloteca, magazin de biciclete Bucuresti. Te asteptam sa alegi biciclete pentru dame, copii, barbati, accesorii. Plus service de 5* pentru bicicleta ta si VeloGaraj.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram