Bianca Ionita iti spune cum sa iti remodelezi corpul fara FARA BISTURIU FARA ACE FARA DURERE FARA TIMP DE RECUPERARE

5 decembrie 2013

Cu un mare succes in clinicile europene specializate in remodelarea corporala, LipoCryo este cel mai nou si inovator aparat de slabit, care functioneaza pe baza unei tehnici moderne numite criolipoliza, adica topirea grasimilor prin inghetarea celulelor adipoase pana la distrugerea lor. Altfel spus, aparat de slabit si reuseste sa inlocuiasca ”liposuctia” cu criopoliza, celulele adipoase primind mesajul de „a se sinucide” din cauza frigului indus de aparat. LipoCryo este singurul aparat cu CE medical care scade temperatura pana la 3 grade Celsius, si nu mai putin (spre deosebire de alte aparate care functioneaza pe acelasi principiu).

Procedura nu este dureroasa si lucreaza numai la nivelului stratului de grasime fara sa lezeze pielea, fiind utila celor care vor sa-si subtieze cu cativa centimetri talia, coapsele si/sau bratele.

Ce simte pacientul in timpul tratamentului?

Tratamentul cu LipoCryo nu este dureros nici in timpul procedurii si nici dupa efectuare. Pacientii vor simti simti o mica tensiune a pielii in zona tratata datorita efectului de aspirare și o senzatie pronuntata de rece, iar ulterior exista posibilitatea amortirii sau inrosirii zonei tratate, insa nu mai mult de doua ore.

”Nu am simtit absolut nimic, doar un pic de rece, atat. Dupa ce minutele au trecut, deja ma gandeam cand sa mai vin, pentru ca rezultatul este instantaneu, se vedea clar ca abdomenul meu se diminuase. Este un aparat minune si abia astept sa revin pentru a doua sedinta de Criolipoliza intr-un spa medical frumos, de bun gust si cu doctori minunati.”

Cat dureaza tratamentul cu LipoCryo?

O sedinta dureaza intre jumatate de ora si 40 de minute, perioada fiind variata in functie de zona tratata si grosimea stratului adipos. Pentru zone extinse, care necesita un alt interval de expunere la frig, cum ar fi abdomenul, este nevoie de 2 aplicari.

Pentru fiecare parte a corpului care este supusa acestei proceduri sunt necesare 1, pana la 3 sedinte de tratament. Dupa o singura sedinta, grasimea zonei se reduce cu 25-45%, ceea ce reprezinta echivalentul a 3 pana la 14 mm, iar dupa 3 sedinte masura hainelor poate scadea cu 2 masuri.

Rezultatele incep sa fie vizibile din ziua 15 de tratament si sunt maximale pentru o sedinta la 45 zile, fara dieta si fara exercitii fizice speciale. Dupa 45 de zile se poate efectua o noua sedinta de tratament.

Unde se poate efectua tratamentul cu LipoCryo?

Aparatul este disponibil in cadrul Clinicii Fazzada, unde atmosfera destinsa si personalul profesionist dedicat in totalitate clientilor transforma orice procedura intr-un terapie de rasfat si relaxare.

”Cand am ajuns la Fazzada nu am simtit nicio secunda ca as putea fi la doctor, si asta deoarece din primul moment vezi o camera de primire ce emana liniste, desi muzica este superba pe fundal, iar mobila minimalista isi gaseste perfect locul. Am cunoscut-o pe Andreea Iftimie, medic estetician si manager medical al clinicii si abia atunci am realizat ca omul sfinteste locul. Este cea mai calma si rabdatoare persoana pe care am intalnit-o in ultimul timp, si a avut rabdare sa imi explice in ce consta procedura si la ce rezultate ar trebui sa ma astept,” a declarat Bianca.

Despre Clinica Fazzada

Tratamentele sunt disponibile in cadrul clinicii FAZZADA, clinica laser de reintinerire care inglobeaza tot ce este mai modern si performant la ora actuala in categoria spa-ului medical, diferentiandu-se prin sedintele Pret-a-traiter pentru pacienti si pozitionarea ca centru de excelenta in proceduri laser. De asemenea, aici se fac inclusiv traininguri pentru medici, dar si Doctor + Pacient Duo: COME.TREAT.GO, ceea ce inseamna ca medicii au posibilitatea de a veni cu pacientii lor si a-i trata in cadrul clinicii FAZZADA.

www[punct]fazzada[punct]ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram