fbpx

Bianca Anton – Campioana nationala la karting clasa KF3

La finalul celei de a sasea etape a Campionatului National de Karting – Dunlop, organizata la Bucuresti de catre Federatia Nationala de Automobilism Sportiv, etapa care a reprezentat si finalul sezonului competitional, s-a impus din nou, atit pe uscat cit si pe pista uda , Bianca, noua campioană la clasa KF3, clasa dedicata copiilor cu varsta cuprinsa intre 13 si 15 ani si karturilor cu motorizari de 125 cmc. Vremea nefavorabila a pus la grea incercare pilotii de la clasele KF3, KF2 si KZ, care au concurat in mansa finala pe ploaie. Dupa un sezon plin de realizari, cu victorii obtinute în toate concursurile desfasurate, Bianca Anton a obtinut titlul la clasa KF3, acesta ultima etapa fiind doar o formalitate pentru ea.

La numai 14 ani, Bianca, eleva in clasa a 8 in cadrul Liceului Jean Monnet din Bucuresti, cu 6 ani de experienta in campionatul national de karting si-a creat o buna reputatie în lumea motorsportului, participand in 3 campionate nationale CNKD, CNIA si FRM.

Sustinuta de sponsori puternici BADI, UNIOR, SKF, KOYO, LOCTITE, Bianca Anton incheie in acest an la karting o etapa din viata competitionala, fiind pregatita pentru 2013 sa treaca la clasa seniorilor in CNKD, clasa KF2, rezervata tinerilor cu varsta de peste 15 ani respectiv seniorilor.

2012 Grandz Comunicare