Beneficiile unui masaj anticelulitic | Ce spun specialistii fysiogand.ro

1 ianuarie 2023
Autor:
Suits Advertising

Opteaza sa scapi de celulita cu masaj anticelulitic

Tratamentul natural de masaj anticelulitic este o forma de masaj terapeutic care are ca scop reducerea aspectului inestetic al pielii cauzat de celulita, care se manifesta prin formarea de bulgari sub piele, mai ales in zona coapselor, feselor si abdomenului. Celulita este rezultatul depozitarii excesive de grasimi in tesutul subcutanat si poate fi influentata de factori precum dieta necorespunzatoare, sedentarismul, stresul si predispozitia genetica.
masaj anticelulitic
Acest masaj anticelulitic se bazeaza pe diverse tehnici de masaj, precum frecarea, apasarea, percutia si vibratia, care sunt aplicate pe piele in mod repetat pentru a stimula circulatia sangelui si a drena excesul de lichid din tesuturi. Aceste tehnici ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine si limfatice, la eliminarea toxinelor din organism si la intarirea si tonifierea pielii.

Despre cum se efectueaza acest tratament natural

Masajul anticelulitic poate fi realizat de catre un terapeut de masaj sau poate fi efectuat acasa cu ajutorul unor produse speciale, precum creme, uleiuri sau aparate de masaj. In cazul in care este efectuat de catre un terapeut, se recomanda sa se faca de cateva ori pe saptamana, in functie de necesitati si de recomandarile terapeutului.

Acest masaj are o serie mare de beneficii!

Printre avantajele unui masaj anticelulitic se numara:

  • Imbunatatirea aspectului pielii: Masajul anticelulitic poate avea un efect pozitiv asupra aspectului pielii, ajutand la intinerirea si intarirea acesteia.
  • Reducerea celulitei: Masajul anticelulitic poate ajuta la reducerea aspectului de piele de portocala, care este caracteristic celulitei, prin stimularea circulatiei sanguine si limfatice si prin eliminarea toxinelor din organism.
  • Imbunatatirea circulatiei sanguine si limfatice: Masajul poate ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui.

Vino si tu la clinica de remodelare corporala Fysiogand din Bucuresti si lasa-te pe mana specialistilor in remodelare corporala! Pe langa masajul anticelulitic, poti opta si pentru alte proceduri precum electrostimularea, criolipoliza, ultrasunete sau tunel no cellulite!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram