fbpx

Beneficiile unei imprimante second hand duplex – ce poti face cu un asemenea dispozitiv?

imprimante second hand

Achizitionarea unei imprimante second hand nu este chiar cea mai simpla alegere pe care o pot face cumparatorii care au nevoie de un astfel de dispozitiv acasa sau la locul de munca. Sintagma imprimanta second hand duplex suna ciudat, dar de fapt se refera la capacitatea acestui dispozitiv de a tipari pe ambele fete ale unei foi.

Asadar, aceasta caracteristica nu este un lucru complex si nici nu este greu de utilizat un astfel de model. Cu toate acestea, cei care isi doresc o astfel de imprimanta trebuie sa se asigure ca fac o achizitie buna in acest sens.

Cand ai nevoie de imprimante second hand duplex si ce beneficii aduce?

In ceea ce priveste necesitatea unei multifunctionale sh la domiciliu sau in cadrul afacerii, este important de stiut cum isi dau seama persoanele care sunt in cautarea unui astfel de dispozitiv ca fac o alegere buna in acest sens. Daca potentialii utilizatori si cumparatori obisnuiesc sa printeze un volum mare de documente in mod constant, investitia intr-o imprimanta duplex este un lucru demn de luat in considerare.

Beneficiile unei imprimante duplex includ:
  • reducerea costurilor cu hartia;
  • eliminarea risipei de hartie;
  • economia in ceea ce priveste tonerul prin folosirea unei combinatii de cerneala.

Imprimante second hand | Multifunctionale sh | It-Sh.ro

multifunctionale sh

Diferentele dintre duplex automat si manual in cadrul unei imprimante

Inainte de a alege o imprimanta duplex, este important de avut in vedere faptul ca imprimanta poate avea functii diferite, si anume functii duplex automate sau manuale. Acest lucru face referire la modul in care trebuie actionat pentru a tipari pe ambele foi. Cu alte cuvinte, imprimantele au functia:

  • duplex automat care intoarce automat foaia pentru tiparirea pe cealalta parte;
  • duplex anual, in acest caz utilizatorul trebuie sa ia foaia, sa o intoarca si sa o reintroduca in sertarul de intrare.
Imprimantele duplex color din oferta www.it-sh.ro pot fi:
  • cu laser – in cazul alegerii unui astfel de model, utilizatorii pot tipari pana la 2000 de foi, iar timpul de asteptare este mai mic;
  • cu jet de cerneala – aceste imprimante sunt mai ieftine, putin mai lente si cu dimensiuni mai reduse.