Beneficiile protezelor dentare

29 august 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Protezele dentare reprezinta o solutie buna pentru persoanele care, dintr-un motiv sau altul, si-au pierdut dintii. Acestea inlocuiesc dantura veche, asigura aceeasi functionalitate precum dantura naturala si imbunatateste considerabil aspectul gurii si, implicit, pe cel al fetei. In plus, protezele dentare pe implanturi sunt si mai eficiente, nu cad, sunt foarte fixe si se simt la fel ca dintii naturali.

Proteze dentare la Art Implant

Multe cabinete dentare ofera posibilitatea realizarii si aplicarii protezelor dentare, insa clinica Art Implant este specializata pe realizarea unor proteze dentare fixate pe implanturi. Acestea sunt proteze dentare artificiale fixe care sunt sustinute de implanturi dentare. Implanturile dentare asigura un suport foarte bun pentru protezele dentare, si astfel, pacientul care beneficiaza de acestea poate manca orice, fara grija ca proteza i s-ar putea misca sau ar putea cadea si nici nu trebuie sa o scoata periodic. In plus, senzatia este foarte naturala, iar dintii artificiali de pe proteza se simt la fel ca cei naturali.

Avantajele multiple ale protezelor dentare

In primul rand, protezele dentare ofera beneficii de ordin functional. Pacientii care le poarta pot manca si vorbi normal, ca si cand ar avea dintii lor naturali. Supraprotezele pe implanturi au avantajul nemaipomenit de a oferi suport in plus pentru proteze, astfel incat aceasta sa nu se mai miste in nicio situatie. Sunt foarte comode si permit un comportament normal al pacientului.

Un alt avantaj important al protezelor dentare este ca imbunatatesc considerabil aspectul fizic. Cu acestea, persoanele purtatoare se pot bucura in mod normal de viata sociala, pot vorbi si manca in public fara sa-si faca griji ca proteza lor ar putea cadea si pot zambi cu si mai multa incredere in sine.

Daca ai nevoie de o proteza dentara, apeleaza numai la specialisti. Vino la clinica dentara Art Implant sa beneficiezi de supraproteze pe implanturi. Aceasta clinica dentara este specializata in implantologie, iar medicii specialisti de aici iti ofera cele mai bune servicii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram