fbpx

Beneficiile unice pe care le ofera un avocat specializat in infiintari societati Iasi!

infiintari societati Iasi

Castigurile din multe domenii de activitate sunt modeste, nefiind de mirare faptul ca din ce in ce mai multi oameni decid sa porneasca un business pe cont propriu. Aceasta este modalitatea prin care pot obtine venituri mai mari si isi pot construi un viitor frumos.

Daca te-ai saturat sa depinzi de salariul pe care ti-l ofera angajatorul si visezi sa ai o afacere, trebuie sa stii, insa, ca infiintarea ei nu este atat de usoara precum ai crede. Pentru o persoana care nu detine studii juridice sau care nu a mai facut asta pana acum, procesul birocratic prin care este necesar sa treaca poate fi extrem de anevoios!

Va trebui sa redactezi si sa completezi multe documente, iar in lipsa cunostintelor juridice, te poti confrunta cu diverse obstacole. De aceea, este recomandat sa contactezi un avocat specializat in infiintari societati Iasi. Acesta iti va fi alaturi pe tot parcursul procesului birocratic si te va ajuta sa pornesti cu dreptul in lumea afacerilor.

Iata ce beneficii iti ofera specialistul in infiintari societati Iasi:

Intocmeste dosarul de inregistrare

Pentru a da startul unui business, trebuie sa ai un dosar de inregistrare pe care un avocat te va ajuta sa-l intocmesti. El va pregati toate documentele care sunt necesare in acest caz si va preveni obstacolele care ar putea aparea pe parcurs.

Asadar, acest profesionist va scurta durata de infiintare a firmei pentru ca tu sa poti incepe activitatea comerciala cat mai repede posibil!

Iti prezinta cea mai buna forma juridica pentru compania ta

Alegerea formei juridice potrivite poate fi dificila, deoarece sunt mai multi factori de luat in calcul, iar in lipsa consultantei avizate, poti lua o decizie pe care sa o regreti mai tarziu. Exista multe forme de organizare a unui business, asa ca iti va fi greu sa iei o hotarare.

Din fericire, un avocat specializat in infiintari societati Iasi te va ajuta sa faci o alegere buna, tinand cont de mai multe criterii, precum domeniul din care face parte firma ta, bugetul capitalului social, dar si numarul actionarilor.

Iti ofera consultanta juridica si dupa ce compania a fost infiintata

Pe sprijinul unui astfel de profesionist in domeniu te vei putea baza si dupa ce ai dat startul afacerii. Pentru ca totul sa mearga ca pe roate, poti alege sa beneficiezi in continuare de serviciile sale! El se va ocupa de modificarile actelor constitutive sau de statut, de infiintarea sau radierea unor puncte de lucru, dar si de completarea obiectului de activitate.

De asemenea, avocatul specializat in infiintari societati Iasi te poate ajuta sa schimbi forma juridica, daca este cazul, sa inlocuiesti administratorii si sa reduci sau sa majorezi capitalul social.

Pe deasupra, el va gasi si cele mai bune solutii in cazul in care asociatii sau actionarii vor decide sa se retraga, astfel incat activitatea comerciala a firmei tale sa nu fie compromisa.

Contacteaza un avocat in infiintari soeietati Iasi de la cabinetul avocatiasiduhnea.ro si vei scapa de grija redactarii documentelor, evitand, astfel, eventualele greseli. Acesta iti va oferi consultanta si asistenta avizata pentru ca totul sa functioneze in parametri optimi!