Beneficiile lecturii - Mergi pe ideea „cumpar carti de orice fel doar ca sa citesc ceva”?

16 noiembrie 2020
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Acest principiu „cumpar carti de orice fel doar ca sa citesc ceva” nu este tocmai întotdeauna cea mai buna abordare mereu. Se recomanda citirea unor carti de interes pentru a putea fii înțelese mai bine.

Citirea unei carti sau a unor articole ajuta la mentinerea creierului activ, impiedicandu-l astfel sa isi piarda abilitatile. La fel ca toti ceilalti muschi din corp, creierul are nevoie de antrenament pentru a ramane puternic si sanatos. Regula „foloseste-l sau pierde-l” se aplica perfect creierului oricui.

Cartile pot fi achizitionate de oriunde. Atat din librarii, la un pret mai mare cat si din anticariate.

CumparCarti.ro este unul dintre acele anticariate care cumpara carti, peste 10.000 de carti saptamanal, asa ca cei care nu mai au loc in biblioteca si vor sa renunte la anumite carti, ii pot contacta. Toate detaliile referitoare la contact sunt gasite la ei pe site. Clientii isi vor primi suma de bani in functie de cartea sau cartile oferite.

In anticariate exista o gama foarte diversificata de carti, deoarece acestea achizitioneaza carti de orice fel, nu numai un anumit tip, cu un anumit subiect.

Indiferent de cat de mult stres exista la locul de munca, in relatiile personale sau nenumarate alte probleme cu care se confrunta in viata de zi cu zi oamenii, totul dispare doar atunci cand acestia se pierd intr-o poveste grozava a unei carti.

Cumpar carti de orice fel | anticariate care cumpara carti | CumparCarti.ro

cumpar carti de orice fel

Principiul „cumpar carti de orice fel doar ca sa citesc ceva” nu este tocmai potrivit. Iata de ce!

Cititorul trebuie sa aleaga o carte care sa ii ofere senzatia placuta „de a se pierde in ea”. Cei ce sunt in pana de idei si sunt interesati de o recomandare buna, pot incepe cu: „Fata din tren”, de Paula Hawkins, aparuta la editura Trei, un thriller psihologic care incepe cu Rachel in timp ce observa de la departare, din tren, viata cuplului perfect pe langa care trece.

Ce rost are sa se citeasca o carte care nu ofera nici o traire sau nu ofera nici un fel de interes? Este o pierdere de timp. Trebuie sa se aleaga o carte in functie de pasiuni, placeri si interese.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram