fbpx

Beneficiile impachetarilor cu namol

Terapia cu namol este folosita de mai bine de 2 mii de ani pentru proprietatile sale extraordinare asupra sanatatii organismului. In Romania, namolul de Techirghiol este cel ce aduce an de an turisti din toate colturile lumii, datorita recunoasterii acestuia de catre Federatia Mondiala de Hidroterapie si Climatoterapie drept cel mai bun namol din lume. Namolul sapropelic, acele ce se regaseste pe fundul lacului Techirghiol este de oigine vegetalo-animala, fiind format din fauna si flora acvatica de-a lungul timpului, trateaza numeroase afectiuni. Complexul Vraja Marii recomanda impachetarile cu namol supravegheate cu mare atentie de catre terapeutii nostri calificati.

De ce e bine sa incerci macar o data in viata o cura cu namol? O cura cu namol este benefica pentru toate varstele, exceptand contraindicatiile din diferite afectiuni precum epilepsia, tumoarea maligna, infarctul miocardica si chiar sarcina. Pentru cei mai tineri, fara probleme de sanatate, namolul le revitalizeaza organismul, le reda elesticitatea pielii si ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Pentru cei mai in varsta, tratamentele cu namol de la Vraja Marii sunt benefice in tratarea afectiunilor reumatismale degenerative si post-traumatice, afectiuni neurologice periferice cronice sau boli ginecologice (sterilitate, anexite si metroanexite cronice).

Spitalul de recuperare medicala din Constanta, Vraja Marii este cea mai cunoscuta baza de tratament din tara, fiind extrem de apreciata de pacientii care i-au trecut pragul. In cadrul acesteia puteti urma diferite programe curative si de recuperare copii, ortopedice, balneare, cardio-vasculare, respiratorie si neurologice. Va asteptam cu drag sa petreceti un sejur placut, sa va relaxati, sa va recuperati si sa socializati!