fbpx

Beneficiile iluminatului cu led

In absolut orice spatiu lumina este importanta, fie ea naturala, fie artificiala, iar aici avem nevoie de un confort vizual, de o atmosfera placuta, de un iluminat eficient, dar si de un design placut. Toata lumea stie ca mijloacele de iluminat led sunt mult mai performante decat cele clasice si vin impreuna cu o multime de avantaje pe care aceasta noua tehnologie le ofera. Benzile led sunt ideale pentru iluminatul oricarui spatiu deoarece au la baza aceasta noua tehnologie ce ofera o serie de beneficii de neegalat.

Pe termen lung utilizarea becurilor led nu te va ajuta doar sa platesti mai putin la factura de curent, vei avea mai multa siguranta si mult mai multa grija de sanatatea ta. Becurile led consuma in medie de 10-15 ori mai putin decat becurile clasice si au o durate de viata de 10 ori mai mare decat orice alt sistem de iluminat. Cel mai mare avantaj este eficienta ridicata, acestea avand o lumina mult mai apropiata de cea naturala, iar culorile sunt foarte prietenoase cu ochiul uman. Pentru faptul ca nu prezinta filament care s-ar putea rupe, becurile led Philips au o rezistenta ridicata la actiuni mecanice.

Achizitionati un bec led e14 si veti putea analiza avantajele si dezavantajele acestuia in comparatie cu un sistem de iluminat clasic. Euro Vial Lighting va pune la dispozitie cea mai mare gama de becuri led la cele mai bune preturi de pe piata.