BeePower îndeamna la un stil de viața sanatos

20 iulie 2016

Mierea naturală este un aliment cu proprietăți extraordinare care, dacă devine o parte integrată a unei alimentații sănătoase își va demonstra maximul de beneficii. BeePower, un brand de miere naturală obținută doar din munca albinelor vine cu o propunere de produse pe bază din miere care pot fi folosite ca susținători ai unui stil de viață sănătos. Brandul încurajează mișcarea, sportul și încearcă să lupte împotriva sedentarismului prin promovarea alternativelor de petrecere a timpului liber, altele decât statul pe canapea.
Omul modern are tendințe pronunțate către sedentarism încă din copilărie. Evoluția tehnologiei are beneficiile ei, dar îmbie la stat la birou, sau pe canapea cu tableta sau cu telefonul în mână, prin captivarea utilizatorului cu imaginile unei lumi virtuale. Bineînțeles, toate gadget-urile din viețile noastre sunt suporturi extraordinare de informare pe care le putem folosi constructiv pentru adoptarea unui stil de viață dinamic, activ și sănătos. Într-o lume în care omul este nevoit să se miște din ce în ce mai puțin, acesta își pierde abilitățile motorii, atrăgând o serie de alte afecțiuni, dintre care bolile cardiovasculare și obezitatea sunt cele mai frecvente.
Capcana sedentarismului și a unei alimentații neglijente este „armată” și gata să atragă noi „victime”, prea leneșe și prea naive să o observe, chiar dacă semnalele sunt mai mult decât evidente, mai ales în ultima vreme când se promovează intens sportul și alimentația ca priorități ale oricărui individ care dorește să aibă grijă de corpul său și să se bucure de libertate de mișcare, energie și o stare de sănătate impecabilă.
În adoptarea unui stil de viață sănătos mierea joacă un rol esențial. Prin proprietățile sale, mierea pură este un aliment important în curele de slăbire, dar și un susținător al efortului fizic. Așadar, mierea își poate demonstra calitățile de energizant natural în cadrul uni program de antrenament susținut, atât pentru sportivii care se antrenează doar pentru a se menține în formă, cât și pentru sportivii profesioniști.
Pentru a veni în ajutorul celor care vor un altfel de stil de viață BeePower vine, pe lângă mierea pură 100%, cu o serie de produse pe bază de miere concepute pentru a potența beneficiile acestui super aliment. Printre aceste produse cele mai populare printre sportivi sunt: mierea cu nucă, mierea cu scorțișoară, iar ca desert mierea cu ciocolată.
Despre BeePower
BeePower este un producător de miere naturală și de produse derivate pe bază de miere. Procesul de obținere al mierii este unul natural deoarece nu se intervine în niciuna dintre fazele pe care le urmează albinele. Stupii sunt răspândiți și mutați în așa fel încât să poată fi acoperită o gamă cât mai largă de tipuri de miere care este oferită clienților în stare pură sau în preparate speciale. Odată cu produsele sale, BeePower promovează și un stil de viață sănătos.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram