fbpx

Becurile cu led de la Led zone ro se achizitioneaza la preturi reduse

Becurile cu led de la Led-zone se achizitioneaza la preturi reduse
Becurile cu led reprezinta una dintre cele mai moderne variante de iluminat intrucat acestea nu degaja caldura, indiferent de cat timp sunt lasate sa functioneze si pentru ca, in acelasi timp, nu emit raze UV.

Printre cele mai eficiente astfel de becuri se numara si becurile cu led E27 ideale pentru iluminat. Acestea sunt comercializate si livrate in 24 de ore, daca comanda online a fost plasata pana in ora 16:00, de magazinul Led-zone.

De curand, Led-zone, magazin care activeaza in spatiul virtual, a redus preturile de cumparare ale becurilor cu led E27.

Becurile cu led E27 se pot folosi atat pentru iluminatul spatiilor interioare, cat si pentru iluminatul stradal sau al parcarilor.

Persoanele care isi doresc sa isi achizitioneze becuri cu led E27 se pot orienta catre gama din oferta Led-zone intrucat aceasta cuprinde aproximativ 80 de tipuri diferite de becuri cu led E27. Furnizand un numar generos de modele diferite de astfel de becuri, scopul magazinului Led-zone este de a se adresa unei plaje intinse de necesitati si de bugete.

Becurile cu led E27 – care sunt beneficiile montarii unui astfel de bec?

Becurile cu led E27 comercializate de Led-zone.ro se achizitioneaza la preturi avantajoase, care variaza in functie de dimensiuni, de durata de functionare, de unghiul la care pot imprastia lumina, de nuanta luminii, de forma globului si de putere.

Montarea becurilor cu led E27 are drept urmari o serie de beneficii, printre care se numara si urmatoarele:
• Dat fiind faptul ca sunt fabricate din materiale de inalta calitate, al caror grad de durabilitate este ridicat, becurile cu led E27 au o durata de functionare de minim 10.000 de ore, ceea ce inseamna ca achizitionarea unui astfel de bec reprezinta, in fond, o investitie intrucat schimbarea are loc la o perioada lunga de timp
• Becurile cu led E27 nu emana raze U.V., I.R. sau mercur, ceea ce inseamna ca nu isi lasa amprenta asupra mediului inconjurator
• In timp ce consuma mai putina energie electrica decat un bec clasic, becurile cu led E27 raspandesc o lumina mai intensa. In acelasi timp, consumand mai putin curent, montarea becurilor cu led E27 are drept consecinta pozitiva scaderea valorii facturii de consum electric
• Becurile cu led E27 sunt mai sigure decat cele clasice pentru ca pericolul incalzirii excesive este redus la zero datorita materialelor din care sunt confectionate
• Fiind fabricat din materiale nontoxice si reciclabile, montarea becurilor cu led E27 are beneficii de ordin ecologic

Becul cu led E27- cum se poate achizitiona?

Un alt aspect demn de precizat cu privire la becurile cu led E27 consta in modalitatea de cumparare a acestora.

Led-zone, fiind un magazin online, le ofera clientilor sai o modalitate de cumparare eficienta, care consta in putinta de a efectua o comanda online. Aceasta nu necesita deplasarea la un centru comercial dintr-un punct fix, ci accesul la un calculator sau la un dispozitiv, care au acces la internet.