fbpx

Becuri Led la preturi de toamna in oferta Electric Concept

becuri led

Informatii generale despre becuri led

Dioda emitatoare de lumina (abrevierea pentru LED) este o dioda emitatoare de lumina care este frecvent utilizata astazi de mai multe sisteme specifice si este reprezentata de un semiconductor emitator de lumina avand caracteristici electrice corespunzatoare diodei. Cand curentul curge prin dioda in directia inainte, acesta va emite lumina, lumina infrarosie sau ultravioleta, in functie de materialul semiconductor si de frecventa electrica.
becuri led
Modul exact in care functioneaza o dioda este dificil de explicat, dar oferim o analogie pentru a usura intelegerea: LED-urile sunt inversiunea fizica a celulelor solare. Pentru celulele solare, lumina cade pe placa tratata cu siliciu si este transformata in curent electric. In cazul LED-urilor, situatia este exact opusa: curentul continuu este transformat in interiorul elementului de siliciu semiconductor in lumina care se propaga prin lentila. Cea mai mare provocare este de a obtine aceasta lumina cu o calitate excelenta. Ai acum becuri LED la super oferta pe electric-concept.ro

Avantajele pe care trebuie sa le cunosti

Aceste becuri LED economisesc energie deoarece pot converti mai eficient electricitatea masurata in wati in lumina masurata in lumeni. Un bec LED obisnuit emite aproximativ 80-100 lumeni pe watt, in timp ce un bec incandescent poate emite doar 40-50 lumeni pe watt.

Durata de viata a becurilor cu LED este de 10 pana la 20 de ori mai mare decat durata medie de viata a becurilor cu incandescenta si de 20 pana la 25 de ori mai mare decat becurile cu halogen tipice. Becurile cu LED-uri pot dura de fapt intre 15.000 si 30.000 de ore, iar unele becuri pot dura pana la 50.000 de ore, in functie de calitate. Daca folositi becul timp de 12 ore pe zi, veti observa ca acesta ve rezista minim 5 ani.

De ce recomandam magazinul online Electric Concept?

Acest magazin online este un magazin nou deschis care ofera o mare varietate de produse. Sunt de inalta calitate, au o durata lunga de viata si au un pret favorabil pentru orice cumparator.