BattleHack Atena 2015 – devino cel mai tare hacker pentru bine

22 mai 2015

Daca nu te-ai inregistrat deja la BattleHack Atena, mai ai inca posibilitatea sa faci asta pe site-ul competitiei

Provocarea

Pe parcursul BattleHack, concurentilor li se cere sa rezolve, prin intermediul abilitatilor de programare, o problema locala. Ei sunt incurajati sa fie cat de creativi posibil atunci cand isi construiesc aplicatiile, insa trebuie sa incorporeze kiturile pentru developeri de la PayPal sau Braintree si sa obtina un rezultat care sa aduca beneficii comunitatii locale. Fiecare dintre aplicatiile create in cadrul competitiei este evaluata pe baza calitatii programarii si a integrarii API-ului impus, si nu in functie de fezabilitatea ideii de business. Juriul BattleHack Atena 2015 include personalitati recunoscute, inclusiv John Lunn, Senior Global Director, PayPal Braintree Dev., care este nerabdator sa descopere talente de exceptie in Grecia si in regiune si sa contribuie la impulsionarea comunitatii locale a developerilor.

Castigatorii BattleHack Atena vor primi trofee sub forma de axa, precum si transport si cazare la World Finals in Silicon Valley, impreuna cu dreptul de a concura in calitate de ”Cel mai bun programator al Greciei”, alaturi de castigatorii celorlalte editii regionale BattleHack 2015, pentru marele premiu in valoare de 100 000$.

Competitiile BattleHack au loc, anul acesta, in 14 orase din intreaga lume: Atena, Melbourne, Los Angeles, Singapore, Raleigh, London, Tokyo, Berlin, Chicago, Venice, Toronto, New York City, Stockholm si Tel Aviv.

Forta de sustinere a business-urilor

Prin intermediul competitiilor BattleHack 2015, PayPal si Braintree se implica in sustinerea urmatoarei generatii de companii. Din moment ce ambele companii lucreaza cu sute de mii de programatori de top si start-up-uri din intreaga lume, competitia internationala reprezinta o oportunitate extraordinara de a ajunge si sustine comunitatea de developeri, care se afla in continua crestere.

Dincolo de sansa de a castiga 100 000$, BattleHack le ofera participantilor o serie de oportunitati: intalniri cu cei mai buni programatori din regiune, schimbul, promovarea si dezvoltarea de idei si realizarea de conexiuni care sa ii ajute sa devina un start-up de success al industriei tech.

BattleHack Hall of Fame

BattleHack 2015 marcheaza al treilea eveniment anual al seriei, care are deja in palmares aplicatii de success dezvoltate in cadrul celor doua competitii anterioare.

In 2013, echipa de la Moscova a primit marele premiu de 100 000$ pentru aplicatia Donate Now, care foloseste tehnologia BLE si PayPal pentru a permite oricui sa doneze instant, de pe telefonul mobil, unei cauze pe care o considera corecta. Fara a fi nevoie de completarea unor formulare complicate, oamenii pot dona oricand si oriunde vor.

In 2014, echipa din Tel Aviv a castigat finala cu AirHop – aplicatie de consum colaborativa pentru persoanele care impart o cariera sai accesul la wi-fi. Aplicatia permite telefoanelor mobile fara conectivitate sa faca un salt la dispozitivele altor persoane care au instalat acelasi serviciu pentru a da un telefon sau a trimite un SMS in schimbul unei taxe platita prin PayPal.

In acelasi an, echipa castigatoare a BattleHack Sydney a creat un depozit care le permite utilizatorilor sa imprumute echipamente de fitness si de sala prin intermediul unei aplicatii mobile. Aplicatia este o solutie tip Internet of Things care foloseste un timer pentru a calcula suma datorata si face platile prin intermediul PayPal.

Nu doar castigatorii internationali si cei regionali beneficiaza de suport pentru business. Cel mai bun exemplu este echipa Parmesan din competitia de la Moscova, care a primit in 2014 finantari in valoare de 50 000$ de la GVA LaunchGurus imediat dupa BattleHack. In prezent, aplicatia ii ajuta pe consumatori sa se conecteze cu turistii care revin din strainatate si sa le ceara sa le aduca alimente care nu sunt disponibile local.

Mai multe detalii referitoare la eveniment sunt disponibile pe site-ul evenimentului (informatii referitoare la inregistrarea in competitie, desfasuratorul detaliat al evenimentului, informatiile partenerilor, videoclipuri si cele mai frecvente intrebari).

BattleHack consta intr-o serie de hackathon-uri internationale organizate de PayPal si Braintree. Concurentilor li se cere sa isi foloseasca abilitatile de codare pentru a solutiona o problema locala. Castigatorii competitiilor locale primesc un trofeu sub forma de axa si intra in finala internationala, unde au sansa de a obtine marele premiu in valoare de $100,000. Competitorii pastreaza drepturile asupra aplicatiilor pe care le realizeaza in competitie. Cele doua editii anterioare ale evenimentului au atras peste 5,000 de concurenti, iar castigatorii lor au prezentat idei inovatoare care au atras atat atentia sectorului privat, cat si pe cea a sectorului public. Gearbox, echipa castigatoare la BattleHack Sydney 2014, a creeat o unitate de depozitare care le permite utilizatorilor sa imprumute echipament sportiv si de fitness prin intermediul unei aplicatii mobile; solutia este testata in prezent in unele dintre cele mai mari parcuri din Sydney. CleanAgents, aplicatie creeata si desemnata castigatoare la BattleHack Berlin 2013, este un serviciu de curatenie la cerere. Compania a fost achizitionata de Helpling in aprilie 2015. In numai 11 luni, CleanAgents este operationala in peste 200 de orase din lume si este lider de piata in Germania.

La PayPal, oamenii sunt in centrul a tot ceea ce facem. Infiintati in 1998, continuam sa fim in avangarda revolutiei platilor digitale, procesand circa 11,6M de plati zilnic pentru clientii nostri. PayPal le ofera oamenilor modalitati mai bune pentru a se conecta cu banii si intre ei, ajutandu-i sa trimita bani fara a dezvalui informatii financiare si ofera plati flexibile prin utilizarea balantei contului de PayPal, a conturilor bancare, a PayPal Credit si a cardurilor de credit. Cu 165 de milioane de conturi active, PayPal a creat un ecosistem de plati deschise si sigure pe care oamenii si companiile il aleg pentru a realiza intre ei tranzactii sigure online, in magazinesi prin intermediul dispozitivelor mobile. PayPal este o platforma internationala de plati disponibila in peste 203 de piete, care le permite clientilor sa primeasca plati in peste 100 de valute, sa retraga fonduri in conturile bancare in 57 de valute si sa tina balanta conturilor lor de PayPal in 26 de valute. PayPal este o companie eBay Inc. . In septembrie 2014, eBay Inc. a anuntat ca intentioneaza sa separe eBay si PayPal in companii independente tranzactionate la bursa in cursul anului 2015.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram