Batraneti Fericite azilul de batrani care ii face fericiti pe cei varstnici

3 iulie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Viata la batranete nu este una usoara mai ales daca tinem cont de nevoile si problemele de sanatate multiple ale celor varstnici. Acestia au nevoie de ingrijire si atentie sporite pe care de cele mai multe ori nu le pot primi la domiciliu. De aceea o solutie optima este reprezentata de caminele de batrani acolo unde cei varstnici pot primi toata ingrijirea de care au nevoie atat din punct de vedere medical cat si din punct de vedere social.

De ce sa optezi pentru azilul de batrani Batraneti Fericite?

Unul din azilele de batrani unde cei varstnici pot primi servicii de calitate este Batraneti Fericite. Acesta este fostul Camin Particular redenumit de curand in Batraneti Fericite, ce dispune de 2 camine de batrani cu acelasi nume in Bucuresti, unul localizat pe Calea Plevnei si celalalt pe strada Teodosie Rudeanu. Aceste doua localuri de batrani sunt recunoscute in Bucuresti ca doua camine ce ofera servicii de calitate batranilor care au stat de-a lungul timpului in aceste azile.

Serviciile oferite de catre acest azil de batrani sunt apreciate de catre cei care au stat aici pentru o perioada de timp mai scurta sau mai lunga. In urma sederii intr-una din cele doua camine, batrani au plecat sanatosi si fericiti ca au avut parte de o ingrijire si un colectiv prietenos. Cei care au avut sansa sa stea o perioada de timp la azilul Batraneti Fericite au beneficiat de o ingrijire medicala foarte buna din partea medicilor specialisti si a asistentelor medicale care i-au avut in grija dar si de o viata sociala fericita fiind nenumarate activitati desfasurate pentru buna dispozitie a acestora.

Pentru a va putea convinge de cele scrise mai sus puteti vizita una din cele doua locatii din Bucuresti pentru a vedea conditiile dar si pentru cunoaste colectivul. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul aflat pe site sau puteti suna la numarul de telefon aflat tot pe site.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram