fbpx

Barta Ati gestioneaza 11 magazine si 11 depozite cu solutiile Senior Software

Cu o cifra de afaceri de peste 80 de milioane de lei inregistrata in 2013, Barta Ati comercializeaza de peste 20 ani o gama larga de bauturi alcoolice, tigari, dulciuri, racoritoare, cafea. Compania isi defasoara activitatea in judetul Satu Mare, prin intermediul a 11 magazine, 11 depozite si 25 de agenti de vanzari.

Din dorinta de a creste eficienta operatiunilor desfasurate si de a obtine o vizibilitate crescuta asupra acestora, managerii Barta Ati au cautat sa implementeze o solutie completa, capabila sa gestioneze toate componentele afacerii. In acest sens, au ales sistemele integrate SeniorERP, SeniorSFA si SeniorERP for Retail.

“In domeniul nostru piata se schimba foarte des, marii comercianti incearca sa acapareze cat mai mult, iar singurul mod in care o companie de dimensiune medie precum Barta Ati poate supravietui este avand un soft de incredere, care sa ne protejeze informatiile, sa ne atentioneze atunci cand ceva nu este corect, sa ne ofere siguranta asupra inregistrarilor contabile si o viziune de ansamblu asupra afacerii. Solutia integrata de la Senior Software indeplineste aceste conditii, iar acum, dupa un an si jumatate de la implementare, pot declara ca este o solutie buna.”, a declarat domnul Ludovic Barta, Director General Barta Ati

In prezent, cu SeniorERP sunt gestionate cele peste 27000 de produse comercializate de Barta Ati, impreuna cu stocurile si preturile acestora, precum si politicile comerciale stabilite in relatia cu clientii si furnizorii. Integrarea sistemului ERP cu solutiile SFA – pentru automatizarea activitatii agentilor de vanzare mobila si Retail – pentru eficientizarea vanzarii prin magazine proprii, le-a permis managerilor companiei sa aiba un control mai bun asupra tuturor canalelor de vanzare, avand in vedere ca:

• Toti cei 25 de agenti de vanzari preiau comenzile direct de la clienti cu ajutorul aplicatiei mobile SeniorSFA, de unde sunt trimise direct catre ERP, pentru a fi procesate si pregatite pentru livrare. Ulterior, tot in ERP sunt generate automat documentele ulterioare, precum avize si facturi.
• Cele 11 magazine detinute de companie utilizeaza solutia de Retail, unde sunt emise pana la 7000 de bonuri fiscale pe zi. Acestea sunt transmise la finalul zilei cumulat catre sistemul ERP.

“In ceea ce priveste solutia de retail, aceasta ne ofera securitatea si siguranta pe care am cautat-o, in calitate de manageri, la un asemenea sistem: le impune utilizatorilor sa faca operatiunile corect, spre deosebire de vechiul soft care le permitea sa nu inchida ziua, sa introduca documente pentru perioade anterioare samd.”, a adaugat domnul Barta.

Barta Ati este recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea celor peste 140 de angajati.

Despre SeniorERP:
SeniorERP este cea mai noua platforma tehnologica pentru Distributie, Productie, Servicii si Retail:
• Primul ERP din Romania disponibil SaaS
• Primul ERP din Romania disponibil in Azure – solutia cloud de la Microsoft
• Primul ERP din Romania care a incorporat cea mai noua generatie de interfata, pentru a asigura simplitate in utilizare
• Primul ERP din Romania scris complet in tehnologia .NET 4.0 – care include WCF pentru comunicatie securizata in timp real prin internet si WF pentru modelarea fluxurilor de business conform nevoilor clientilor
• Primul ERP din Romania care a incorporat platforma de analiza a datelor Tableau Software – lider mondial in vizualizarea datelor

Despre Senior Software:
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata: SeniorERP, SeniorVisualBI, SeniorCRM, SeniorSFA, SeniorSCM si SeniorCPM.

Printre clientii Senior Software se numara:
Walmark Romania, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Baltic Invest CEE, Koelner Bulgaria, Velfina, Dinamic 92 Distribution, Immergas Romania, Farmaceutica Remedia, Hofigal, Biochefarm, KG Rulmenti, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, General Industry, Sentia, Ocean Fish, DDS Group, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics, RIGK Romania, Cord Impex, Marcoser, Gero Tools, Duraziv, Heinrig Distribution, Therezia Prodcom, M&M Product, Gomar Electric, Roma..nia, Sipex Company etc.