Ce trebuie sa faci pentru o Barca sau Jet-Ski - Lacul Snagov

10 octombrie 2019
Autor:
Western Nutrition SRL

Ce trebuie sa faci pentru o Barca sau Jet-Ski - Lacul Snagov

Se apropie sezonul rece iau Barca ta trebuie pregatita!

Conservarea de iarna a ambarcatiunilor poate fi asigurata pe Lacul Snagov, atat pentru jet-ski uri cat si pentru barci. In functie de motor si tipul de racier al acestuia procesul poate sa difere. In mod normal, conductele trebuie golite de apa, adaugat antigel (de minim -40 grade) pe langa vaselina marina acolo unde este cazul.

Pe langa conservarea motorului sugeram curatarea complete a chilei deoarece vegetatia depusa pe timpul verii se intareste foarte tare iarna. Aceasta poate fi asigurata la locatia noastra.

Procesul de curatare dureaza cca. o zi, si implica multa munca, solutii chimice si curatare la jetu de apa incins cu presiune. Tinand cont de faptul ca ignorarea acestei vegetatii de pa burta barcii poate duce la o reducere a eficientei si vitezei de varf cu 30%, este o operatiune ce trebuie facuta.

Orice servicii de care poate avea nevoie barca dvs. pe Snagov, vas tam la dispozitie! De la Garare barci pe Snagov, la vopsitorie sau serviciile anterior mentionate.

 

Nu ezitati sa ne contactati:

SC Nicolas Gas SRL

Baza marina Izvorani – Snagov

www.allaboutboats.ro

 

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram