fbpx

Barbatii merita cel mai bun tratament Tunde ti barba la profesionistii de la salonul Everly

Noul trend in randul barbatilor, cel cu barba cat mai stufoasa si mai lunga, este unul foarte fashion, insa destul de greu de intretinut. Si fiindca nu toti domnii au acasa toata aparatura necesara pentru intretinerea unui aspect impecabil al parului facial, salonul Everly, din Bucuresti, isi asteapta clientii cu cele mai profesionale servicii de tuns barba. Experimentata si foarte bine informata in legatura cu modelele care se poarta, echipa salonului Everly de pe Decebal va avea grija ca fiecare domn care apeleaza la serviciile ei sa arate impecabil.

Cum arata un tuns de barba perfect?

Barbatii care aleg sa isi lase barba sa creasca, trebuie sa stie ca tot acest proces necesita ingrijire perioadica si atentie la mentinerea unei forme frumoase si elegante. Asta pentru ca, asa cum spun profesionistii salonului de coafura si frizerie, Everly, este o mare diferenta intre a avea barba si a purta o barba. De aceea, barbatii care aleg sa poarte, intr-adevar, barba, trebuie sa apeleze la profesionisti in domeniul frizeriei si cosmeticii parului. Astfel, pentru un tuns perfect:

  • Domnii trebuie sa apeleze la un frizer profesionist, prezent in echipa salonului de tuns barba, Everly, cel care va avea grija ca prin tehnici speciale sa coafeze barba corespunzator fizinomiei fetei dumneavoastra, dar si in functie de ultimele trenduri in domeniu;
  • Nu pierdeti timp acasa, apelati, mai degraba, la un salon profesionist unde sa va tundeti barba; altfel, daca veti opta sa va cosmetizati acasa parul facial, riscati sa distrugeti forma deja facuta si sa trebuiasca sa asteptati un timp indelungat pentru ca parul sa creasca la loc;
  • Sfaturile expertilor sunt cele mai pretioase! Chiar daca ati citit o multime de articole pe internet despre ce se poarta si cum se tunde modern o barba, un expert al salonului Everly va sti sa va dea cel mai experimentat sfat. Mai mult decat atat, fata de informatiile gasite pe internet, la salonul Everly cu servicii de tuns barba, veti obtine niste sfaturi personalizate, in functie de cerintele dumneavoastra.

Salonul de coafura Everly ii asteapta pe toti domnii care tin la aspectul fizic impecabil sa apeleze la serviciile de tuns barba, puse la dispozitie de echipa de frizeri profesionisti.

DESPRE Everly

Everly este salonul de infrumusetare care pune la dispozitia clientilor o gama variata si bogata de servicii, astfel incat fiecare vizita sa fie un prilej de rasfat si relaxare. Cu o echipa de profesionisti in spate, salonul Everly foloseste cele mai calitate produse, pentru ca si cele mai exigente cerinte sa fie mereu multumite.

Printre cele mai importante servicii oferite de Everly, se numara: coafor, manichiura si pedichiura, cosmetica, masaj, tratamente faciale, barber shop si servicii speciale pentru mirese. Pentru programari, ii gasiti pe cei de la Everly la sediul salonului, din Bulevardul Decebal, nr. 17, Bucuresti, sector 3 sau la numarul de telefon, 0730 19 19 67.

###