Bancomat Criptomonede in Bucuresti - Calea dezvoltărei bancomatelor

8 noiembrie 2022
Autor:
Libra WEBCORP

Viitorul bitcoin bancomatelor

Viitorul bancomatelor Bitcoin depinde în mare măsură de dezvoltarea în continuare a cripto-industriei. Pe măsură ce bitcoin și alte criptomonede devin mai populare și, mai ales, mai larg acceptate ca metodă de plată în diverse afaceri și servicii, va crește și numărul de bancomate pentru criptomonede pe care le veți vedea pe străzi. Diferiți cercetători au studiat piața bancomatelor pentru criptomonede și au ajuns la concluzia că se așteaptă ca aceasta să crească semnificativ în următorii ani.

Se prezice că această industrie va crește cu 58,5% între 2021 și 2030. Și dacă nu puteți aștepta ca bancomatele Bitcoin să devină obișnuite și să beneficiați de toate avantajele care vin odată cu popularitatea , puteți oricând să cumpărați, să schimbați și să vindeți Bitcoin și alte criptomonede la bancomate de Shitcoins.club.

 

Știri de ultimă oră!

Începând cu 08.11.2022, ATM-urile Bitcoin descrise în acest articol oferă taxe de reducere pentru cumpărarea de criptomonede. Taxele variază acum de la 0% la 2%. În contract, taxa medie la ATM-urile private Bitcoin din lume variază de la 8% la 15%. Poate fi o mișcare neobișnuită a marketingului Shitcoins.club de a atrage atenția asupra acestor dispozitive!

 

De ce să le folosim?

Accesibilitatea financiară. Majoritatea bancomatelor Bitcoin sunt situate în țările în care există accesibilitate financiară, dar aceste aparate oferă mai multe opțiuni financiare pentru persoanele din țările în care nu pot deschide un cont bancar. De exemplu, în Venezuela, o țară care s-a confruntat cu dificultăți economice grave în ultimii ani. Securitate.

Ca exemplu, ATM Bitcoin Bucuresti, este sigur pentru că funcționează fără intermediari - sunt implicați doar producătorul aparatului și utilizatorul. De asemenea, aparatele asigură anonimitatea, ceea ce înseamnă că nu rămân urme după efectuarea tranzacțiilor.

 

Bitcoin în România, ce trebuie de știut?

Având în vedere că în ultima vreme au apărut tot mai multe Bancomat Bitcoin Bucuresti, fiecare utilizator trebuie să cunoască locația acestora, care poate fi aflată cu ajutorul Bitcoin ATM Locations. În acest fel, o persoană poate afla în mod convenabil totul despre bancomatul dorit. De exemplu, dacă aveți nevoie să găsiți un bancomat în orice oraș din România, deoarece Shitcoins.club are ATM-uri în multe orașe. Exact, Bitcoin ATM in Romania - Bucuresti, și puteți afla toate informațiile de care aveți nevoie, de la adresa și nivelul, până la locația exactă și orarul de funcționare.

Cu toate acestea, fiecare bitcoin ATM Bucuresti este convenabil în felul său, așa că depinde de fiecare persoană să aleagă pe care să-l folosească. De asemenea, este la alegerea oamenilor să decidă dacă doresc sau nu să doneze bani. Asta a făcut un cetățean din Houston, trimițând donații unei femei refugiate din Ucraina, Alena Vorobieva, care a fugit de la un război teribil. Este o modalitate ușoară de a susține oamenii, de a le oferi o șansă și o speranță pentru un viitor mai bun, care le-a fost luată cu ușurință.

 

ATM-urile Bitcoin Bucuresti

Bancomat Criptomonede - Promenada Mall

Unul din ATM-urile noastre se afla pe Calea Floreasca, ATM pe care il gasiti in Mall la nivelul 1 in zona toaletelor. Puteti tranzactiona in fiecare zi in intervalul orar in care este deschis Promenada Mall. Locatia o gasiti cu usurinta pe Shitcoins.club accesand rapid Google Maps. Pentru orice intrebare, call center-ul nostru va sta la dispozitie in fiecare zi a saptamanii. Autobuzul, metroul sau taxiul va stau la dispozitie pentru a ajunge rapid in zona Mall-ului.

Bancomat Criptomonede - ATM Titan

Centrul Comercial Titan, este o alta locatie in care avem disponibil ATM pentru tranzactionare. La intrarea in magazinul Auchan si a casei de schimb valutar, gasiti ATM-ul nostru. In aceasta locatie se poate tranzactiona cu usurinta de luni pana duminica intre orele 9:00-22:00. Autobuzul 101, 311, 335 va stau la dispozitie cu rute in zona centrului Auchan Titan, metroul M3 si tramvaiele 19, 23, 40 sunt alte optiuni foarte bune pentru a ajunge in zona locatiei Auchan.

Bancomat Criptomonede - ATM Băneasa

ATM-ul din Baneasa Shopping City este disponibil de luni pana duminica in intervalul 10:00-22:00. La nivelul -1, la intrarea din parcarea subterana, gasiti ATM-ul nostru, aici puteti  tranzactiona cu usurinta Criptomonedele BTC, ETH, USDT etc. Puteti ajunge la Baneasa Shopping City cu masina personala sau cu autobuzul 330, 335, 361.

Bancomat Criptomonede - Drumul Taberei

Printre cele 4 ATM-uri de Bitcoin ce le avem in capitala, se numara si acesta din Drumul Taberei. ATM-ul il gasiti in centru comercial Auchan Drumul Taberei, strada Brasov, Numarul 25. Locatia ATM-ului este la intrarea principala, ca punct de reper, Bookcity este cel mai bun exemplu. Accesul cu tramvaiul 25, 41 Metroul M5 si autobuzele 105, 168 sunt optiune de transport cu care puteti ajunge la centrul comercial. Desigur masina personala este o alta optiune valabila pentru dumnevoastra.

 

Bitcoin valoarea acestuia

Câteva cuvinte despre ce este Bitcoin Bitcoin este o monedă virtuală care este disponibilă din 2009. Nu se știe prea bine cine se află în spatele aspectului său. Autorii nu sunt cunoscuți până în prezent, ei folosesc doar pseudonimul Satoshi Nakamoto.

Funcționarea Bitcoins se bazează pe criptografie avansată și o rețea de schimb P2P. În practică, asta înseamnă că schimbul are loc fără intermediari, într-o manieră directă și, cel mai important, sigură (ceea ce, din păcate, în multe tranzacții electronice nu este atât de evident).Teoretic, Bitcoin poate fi folosit de oricine, este suficient pentru a avea un computer și acces la rețea. Obținerea, sau dacă preferați mineritul, această criptomonedă se face prin partajarea puterii de calcul a computerului.

Avantajele Bitcoin

Bitcoin ofera multe avantaje, pe langa faptul ca iti ofera o siguranta a criptomonedei in portofelul tau, acesta poate creste, daca rata bitcoin creste automat valoarea portofelului tau virtual va creste. Prin intermediul portofelului iti pastrezi in siguranta banii depozitati si convertiti sub forma de criptomonede. Acest lucru iti ofera o siguranta ca banii  investiti sunt acolo si nimeni nu poate avea acces la ei decat tu.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram