Azuki

8 august 2012

Nu toate femeile se simt bine in rochii elegante sau in rochii lungi de seara, care le impun un anumit pas si o anumita statura.
Unele au o latura mai salbatica, o latura care doreste sa se aventureze in material si intr-o tinuta iesita din comun. Unele au un simt al libertatii mai dezvoltat, o nebunie care acapareaza scena, o prezenta electrizanta care doreste sa se manifeste prin tinuta pe care o poarta.
Annette Cannock a creat firma Azuki pentru aceste femei, pentru o piata tanara si aventuroasa, pentru cele care poarta forme indraznete, culori aprinse, imprimeuri inchise si fuste sau
Rochii scurte. Tinute care amintesc de verile indiene dar pastreaza linia clasica si sic se regasesc in colectiile Azuki.
Bluze vaporoase care imbina negrul cu ravisantele nuante de lumina te tin cu picioarele pe pamant, dar in acelasi timp te lasa sa plutesti in aerul boem si in lumina stralucitoare.
Rochii elegante cu umarul gol, in culori aprinse, rochii scurte cu iz elegant sunt perfecte pentru serile de club.
Camasa Arizona semnata Azuki este una dintre piesele de rezistenta ale colectiei. Cu umerii goi, camasa poate fi purtata cu o pereche de jeansi scurti sau o pereche de pantaloni scurti din piele. Cu parul lasat sau parul prins intr-un coc, camasa iti permite o varietate de stiluri.
Azuki te lasa sa fii indragostita de moda, sa fii in pas cu ea, dar sa-ti aduci si personalitatea ravisanta si aventuroasa in prim-plan.
Te lasa sa te joci si sa fii libera!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram