AYI recruteaza autori pentru primul blog despre voluntariat din Romania

14 august 2010

Blogul urmeaza sa prezinte voluntariatul ca instrument de evolutie a societatii si educare a tinerilor, dar si ca instrument al dezvoltarii personale si profesionale a acestora. Printre sectiunile blogului se vor afla: articole generale despre voluntariat, interviuri cu voluntari si persoane-resursa din companii, promovarea unor proiecte/training-uri/workshop-uri/activitati ale organizatiilor non-guvernamentale, dezvoltare personala si sfaturi legate de imbinarea voluntariatului cu inceputul carierei, Do-It-Yourself (axat pe actiuni de dezvoltare a comunitatilor locale), “Provocarea Lunii: Dezvolta-ti comunitatea!”, fun section.

Concursul pentru alegerea bloggerilor se desfasoara in perioada 6-26 august 2010, si presupune completarea si trimiterea unui formular de inscriere, urmata de participarea la un interviu, pentru cei selectati. Conditiile minime pe care candidatii trebuie sa le intruneasca sunt experienta de minim 6 luni ca voluntar intr-o organizatie non-guvernamentala sau intr-un proiect mai amplu (si, implicit, pasiunea pentru voluntariat), si abilitati excelente de comunicare si redactare de articole.

Detalii suplimentare despre blog si concurs, precum si formularul de aplicare, se gasesc pe site-ul Asociatiei, la adresa www.younginitiative.org/recrutare_blog.php .

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram