Aventura culinara incepe cu Rombiz

27 octombrie 2015

Cine sunt producatorii care iti vor permite sa pui in practica orice idee in materie de cooking?
In bucatarie nu e loc de compromisuri. Cele mai dorite premii ale acestei toamne vin din partea unor producatori de electrocasnice pentru care calitatea si respectul pentru client sunt valori respectate cu sfintenie.
Whirlpool este o companie producatoare de electrocasnice din America, cu o existenta de mai bine de un secol, fapt care-i garanteaza locul fruntas in categoria producatorilor de electrocasnice din lume. Punand orice idei inovative cu gandul la mandrie, pasiune, performanta, Whirlpool se declara pasionata de fidelizarea clientilor si de aducerea in casa fiecaruia dintre ei a unor produse inovatoare si deosebit de eficiente.
Celelalte trei companii care transforma orice vis culinar in realitate nu se lasa mai prejos. Electrolux, prin experienta suedeza pe care o are, a reusit sa fie mereu in topul producatorilor de electrocasnice.
Infiintat in 1919, brandul Electrolux are o viziunea bazata pe înțelegerea profundă a consumatorilor, produsele lor fiind dezvoltate în strânsă colaborare cu utilizatorii profesioniști.
In timp ce ritmul de lansare al produselor noi a crescut si asteptarile clientilor au devenit mai mari. Punand accent pe calitatea si utilitatea inovatiilor, Electrolux lanseaza pe piata un model nou doar in cazul in care cel putin 70% din grupul de clienti de test l-ar alege in locul altui produs similar deja lansat pe piata.
Ideea de baza din spatele produselor Electrolux este simpla: aducerea la viata a oricaror oportunitati in inovatie si crearea unor produse de top, cu functii utile in orice bucatarie.
Zanussi a pornit pe drumul spre succes inovand in materie de aparate electrocasnice care sa simplifice sarcinile, creand aparate autonome integrate perfect in orice bucatarie. Gatitul in bucataria proprie va fi mai placut si mai facil prin utilizarea unor produse elegante si de incredere.
Compania germana AEG, facand parte la fel ca si Zanussi din grupul Electrolux, se ghideaza dupa valori precum profesionalism, perfectiune, calitate si performanta ridicata. Filosofia ei este simpla: orice proiect care iese din fabrica trebuie sa fie perfect ca forma si functionalitate.
Cum poti castiga unul dintre premiile la care ravneste orice bucatar profesionist?
Ca sa poti crea cele mai bune preparate din lume iti trebuie si aparatura de calitate. Rombiz s-a gandit la toti cei care au aspiratii mari in bucatarie si vor sa isi termine treaba repede si bine si a lansat aceste concursuri a caror miza consta in imbunatatirea performantelor din bucatarie prin intermediul electrocasnicelor de top de la producatori importanti din lume.
Concursurile se desfasoara in perioada 1 octombrie-31 octombrie 2015, exclusiv pe site-ul nostru. Mecanismul de desfasurare este simplu: la fiecare produs electrocasnic de la AEG, Electrolux, Whirpool, , Zanussi cumparat online, clientii vor avea sansa sa castige un cuptor cu microunde, pentru Whirpool, sau un aragaz, un cuptor cu microunde, sau o manusa de silicon,pentru produsele achizitionate de la celelalte 3 marci.
Orice comanda de minim 300 de lei ii aduce clientului o sansa de a castiga premiul mult dorit, numarul maxim de sanse de care poate beneficia fiind de 5. Indiferent daca valoarea cumparaturilor este de 5000 de lei spre exemplu, numarul maxim de sanse ramane acelasi.

Care vor fi partenerii tai in aventura culinara din bucataria proprie?
Cei care achizitioneaza produse de la Electrolux, AEG sau Zanussi vor putea castiga urmatoarele premii:
Premiul I: 1 x Aragaz Electrolux EKK52550OW, pe gaz, 60 l, ventilator, grill, Alb in valoare de 1100 lei (TVA inclus).
Premiul II: 2 x Cuptor cu microunde Electrolux EMS20300OX, Capacitate 18.7 l, 800 W, Grill, Inox in valoare de in valoare totala de 780 lei (TVA inclus).
Premiul III: 3 x Manusa din silicon Electrolux E4KPGLO1 in valoare totala de 120 lei (TVA inclus).
Iar cei care vor achizitioneaza produse Whirlpool vor putea castiga unul din cele doua cuptoare cu microunde MWD308BL 20 l, 700 W, Touch Control, Grill, Negru, in valoare de 350 lei
Castigatorii concursurilor vor fi desemnati prin tragere la sorti in termen de sapte zile de la incheierea campaniei. Pentru alte detalii legate de regulamentul concursurilor accesati paginile oficiale Rombiz.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram