Avantajele unui broker de credite Eusor Consulting din Bucuresti

In ultimii ani s-a observat o explozie in ceea ce privestea acordarea de credite bancare. Indiferent de nevoi, romanii au apelat si continua sa apeleze la numeroasele produse si servicii financiare oferite de companiile bancare din tara noastra. Fie ca e vorba de credite pentru prima casa, credite ipotecare, de refinantare sau pentru nevoi personale, solutiile par sa fie prezente oriunde, din abundenta. Insa nu putini sunt cei care regreta acum alegerile facute cu ani in urma, cand au semnat fara sa compare respectiva oferta cu altele. Tocmai pentru a preveni repetarea acestor lucruri, pentru a oferi consultanta necesara, atat persoanelor fizice cat si juridice au fost infiintate fimele de brokeraj de credite.

Vezi serviciile unui broker de credite in Bucuresti – Eusor Consulting !

Aceste companii sunt specializate in a asigura consultanta necesara pentru obtinerea celor mai bune modalitati de creditare; mai mult de atat, reusesc o intermediere a dosarului de credit, intr-un mod distinct de bancile din tara noastra. Astfel, brokerul este plasat intre sistem bancar si client, oferind o serie variata de instrumente de creditare. Rezumandu-le, beneficiile apelarii la societatile de brokeraj credite, in general, si la Eusor.ro in particular, ar fi:
– clientului ii sunt prezentate toate ofertele de pe piata, din momentul respectiv, pentru tipul de credit pentru care se solicita aplicarea
– se pune accentul pe obtinerea unor credite fara taxe ascunse
– se pastreaza confidentialitate referitor la respectivele tranzactii ce sunt efectuate sau urmeaza a fi realizate
– pana in momentul primirii creditului si semnarea contractului, clientii se bucura de asistenta personalizata si consultanta
– flexibilitate si mobilitate – brokerii de credit pot sa stabileasca (in functie de nevoile sau posibilitatile clientilor) intalniri si in alte locatii decat sediul firmei – de exemplu la domiciliu, la locul de munca, etc.

Chiar de pe prima pagina a site-ului www.eusor.ro observam segmentul de oferte speciale, in ceea ce priveste obtinerea unor asemenea credite. Se pune accentul pe dobanda redusa, pe avansul minim, perioada de creditare sau timpul de aprobare. Astfel, fie ca sunteti in cautarea unei locuinte, fie aveti nevoie de refinantare, Eusor Consulting va ajuta sa economisiti timp! Pachetele speciale ale acestei luni includ:
– oferta la credit ipotecar in lei, cu o dobanda de doar 5,25%, pentru credite noi si refinantari
– oferta credit prima casa, la o dobanda de numai 4,91%
– oferta credit nevoi personale cu ipoteca la doar 5,46% dobanda
– oferta credit nevoi personale – cu o dobanda fixa de 8,75%

Descopera cele mai bune solutii de creditare si finantare, in lei sau euro, personalizate pentru fiecare client, prin oferta Eusor Consulting – credite ipotecare, imobiliare sau de nevoi, in lei sau Euro . Alege sa nu pierzi timpul sau energia in alte parti, ci sa alegi solutii rapide si de incredere !