Avantajele transportului agabaritic cu o firma de renume

7 august 2013
Autor:
dowmedia08

    Ai nevoie, urgent, de transport agabaritic pentru firma la care lucrezi? Nu stii cum sa aduci in tara utilaje de constructii de mari dimensiuni? Trebuie sa transporti un excavator intr-o localitate din Europa? Acum, transportul agabaritic nu mai reprezinta o problema. Firma Cargo Line din Suceava iti sta la dispozitie cu toata experienta si echipa sa pentru a te ajuta in orice situatie ai fi. Stim ca atunci cand aud de marimi XXL, majoritatea firmelor de transport nu se incumeta sa porneasca la drum, cu atat mai putin daca este vorba sa strabata si toata Europa cu o astfel de incarcatura. Insa pentru Cargo Line nimic nu este imposibil, deoarece are exact ingredientele de care este nevoie pentru a face fata oricarei situatii. Profita si tu de experienta in domeniu si de calitatea serviciilor Cargo Line!

    Cu Cargo Line marfa ta este in deplina siguranta!

    Transportul de marfa, fie ca vorbim despre rute nationale sau internationale, este o munca care necesita pricepere si multa experienta in domeniu. Cand spunem marfa nu ne referim la 10 scaune si atat. Marfa inseamna o cantitate insemnata de produse, dintre cele mai variate, de la alimente, care necesita un transport special la rece, si pana la mobila, haine si marfuri agabaritice, care depasesc dimensiunile standard.

    Cand ai de-a face cu astfel de cantitati si cu asemenea articole variate trebuie sa fii bine pregatit, ordonat, sa-ti cunosti meseria, sa ai logistica necesara si sa fii si un sofer iscusit. Toate aceste caracteristici le implineste compania Cargo Line din Suceava, care de-a lungul timpului a devenit una dintre cele mai cunsocute companii de transport din tara.

    Cand spui Cargo Line spui seriozitate, promptitudine, eficienta si calitate. Practic, renumele pe care Cargo Line si l-a construit nu face decat sa-ti demonstreze ca ai ales cea mai buna solutie pentru tine. Daca a ajuns sa fie cunoscuta, apreciata si sa aiba clienti fideli, toate acestea vorbesc de la sine despre calitatea serviciilor pe care le presteaza acea firma, iar tu ca si client nou te poti baza pe eficienta echipei.

Alege Cargo Line pentru deplina siguranta a transportului!

    Transportul agabaritic – supermarimi pentru superoameni

    Ce este de fapt transportul agabaritic? Acest transport este destinat tuturor marfurilor care depasesc dimensiunile standard pentru un camion ce are o capacitate de 20 de tone. Ne referim mai exact la orice produs care depaseste 3 metri inaltime, 13.60 metri lungime si 2.45 metri latime.

    Deci, orice articol care depaseste aceste dimensiuni este considerat agabaritic. Aici pot intra fel si fel de utilaje care se folosesc in constructii, utilaje de forat sau excavatoare. Intotdeauna vor exista astfel de marfuri supradimensionate si va fi nevoie de transport pe masura.

    In cazul in care marfa pe care tu vrei sa o transporti, fie in tara, fie in Europa, depaseste 50 de tone, atunci stii la cine sa apelezi. La Cargo Line. Compania are logistica necesara de a transporta o astfel de marfa, iar pe deasupra dispune si de experienta vasta in acest domeniu, deoarece s-a mai confruntat cu astfel de provocari. Pana la urma un asemenea transport reprezinta o incercare serioasa pentru orice sofer si putem spune ca acum isi arata maiestria si priceperea in a conduce.

    Acum ai gasit ceea ce cautai, o companie tanara si serioasa, care te poate ajuta in orice situatie, Cargo Line!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram