Avantajele hainelor second hand – Euroinvest Leader Development

23 ianuarie 2014
Autor:
Zoom-Biz

Garderoba fiecarei persoane va contine strict obiectele de imbracaminte ce reflecta gusturile si personalitatea individului respectiv; din aceasta cauza, tindem sa fim extrem de atenti si pretentiosi in momentu in care mergem la cumparaturi pentru a mai adauga cateva articole dulapului nostru. Dorinta fiecaruia dintre noi este sa isi contruiasca stilul aparte fara prea multa bataie de cap, si, desigur, fara a cheltui prea mult. In acest scop, iti prezentam gava vasta de haine second-hand oferite de Euroinvest Leader Development!

Hainele second hand sunt cea mai buna solutiepentru persoanee ce doresc sa detina in garderoba or piese vestimentare superioare din punct de vedere calitativ, fara a cheltui prea mult. Achizitionarea hainelor second-hand are o multitudine de avantaje:

Preturi mici!!! – acesta este primul motiv care indeamna trecatorii sa viziteze magazinele second-hand : preturile incredibil de mici comparativ cu preturile din magazinele de firma. Daca nu esti fan al hainelor second hand, stai putin, gandeste-te, si fa o comparatie intre cantitatea (si calitatea!) hainelor cu care iesi dintr-un mall si a hainelor cu care iesi dintr-un second hand, desi ai cheltuit aceeasi suma! Cu siguranta acest aspect te va face sa iti schimbi parerea!

Calitatea – da, desigur, hainele nu mai au etichetele originale agatate de ele. Asa, si? Oricum nu porti eticheta, ci porti haina! Marea majoritate a hainelor oferite in regim second hand sunt in aceeasi stare in care erau in momentul in care au fost produse;asadar, conteaza oare ca le lipseste eticheta originala? De cele mai multe ori, in magazinele second hand gasesti haine din materiale extraordinare la acelasi pret cu hainele noi, dar care se deterioreaza dupa prima spalare.

Posibilitatea de a-ti reinoi oricand garderoba – adevarul este ca oricine isi permite hainele din regim second hand; astfel, chiar daca situatia ta financiara nu are de suferit, ar trebui sa profiti de existenta magazinelor second hand pentru a beneficia de “terapia” prin cumparaturi ori de cate ori ai nevoie!

Gama vasta de produse – altaspect important almagazineor second hand este ca, ei bine, ai de unde alege! Cu putina rabdare si determinare, poti pleca imbracat/a din cap pana in picioare dintr-un magazin second hand. Mai mult decat atat, in magazinele second hand gasesti mereu orice articol vestimentar cauti; in plus, nu mai trebuie sa fii atent la reducerile de sezon: in magazinele second hand, produsele sunt mereu la promotie!

Euroinvest Leader Development iti pune la dispozitie haine second hand aduse din tari precum Canada, Franta, Germania si Olanda, astfel incat sa fii mereu in pas cu moda! Depozitul cu haine second hand din Bucuresti iti sta mereu la dispozitie, sau, in cazul in care ai propria ta afacere, iti putem livra gratuit haine, in cazul comenzilor ce depasesc greutatea de 300 de kg!

Imbraca-te cu stil cu haine second hand Euroinvest Leader Development! Pentru a obtine mai multe informatii despre produsele noastre, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utillizand informatiile de mai jos:

Euroinvest Leader Development, date de contact:

Adresa: str. Ion Vlad, Dorobanti, jud. Ilfov

Nr. de telefon: 0763 158 513

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram