Avantajele de care au parte persoanele care isi vand cartile din biblioteca

16 iulie 2019
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

La un moment dat, cand iubitorii de lectura ajung sa aiba bibliotecile personale extrem de pline, pot sa apeleze la varianta ,,cumpar carti la kg”, pe care le-o pune la dispozitie un anticariat modern din Bucuresti. Astfel, adultii se pot bucura de o lista consistenta de avantaje, incepand de la faptul ca vor avea mai mult loc pentru noile titluri pe care le achizitioneaza si pana la obtinerea unei sume de bani foarte repede. Pentru a descoperi principalele motive pentru care pasionatii de carti trebuie sa vanda titlurile vechi, nu trebuie decat sa citeasca acest articol si sa ia in considerare sfaturile.

Mai mult spatiu in biblioteca pentru cartile noi

Unul dintre principalele avantaje ale vinderii cartilor vechi este acela ca in biblioteca se poate obtine suficient spatiu pentru titlurile noi. Iubitorii de lectura trebuie sa se desparta de cartile pe care deja le-au savurat, pentru a oferi si altor persoane posibilitatea de a pasi in lumea imaginara pe care autorii o contureaza cu mult drag intre filele care miros interesant.

O suma de bani obtinuta repede

La un moment dat, toata lumea se afla in situatia in care are nevoie de o suma de bani foarte repede, iar pentru a nu apela la cunostinte ori la un imprumut, vinderea cartilor din biblioteca este o idee foarte buna. Anticariatul cumparcarti.ro este dispus sa achizitioneze pe loc un numar foarte mare de carti, cu scopul de a le revinde catre alte persoane carora le place sa citeasca. Evaluarea titlurilor se face pe loc, de catre un specialist, iar in functie de starea cartilor, se stabilesc preturile pentru acestea.

Vanzarea poate avea loc la client acasa

Cei care sunt in cautarea unor anticariate care cumpara carti trebuie neaparat sa opteze pentru unul ai caror reprezentanti se ofera sa se deplaseze la domiciliul clientilor. Este vorba despre o optiune practica si eficienta, care se aplica in situatiile in care iubitorii de carti dispun de un numar considerabil de titluri pe care doresc sa le vanda.

Cumpar carti la kg | anticariate care cumpara carti | cumparcarti.ro

cumpar carti la kg

Tot ce trebuie sa faca este sa contacteze anticariatul si sa transmita celor de aici, cu aproximatie, cantitatea de carti, in kilograme pe care isi doresc sa o puna in vanzare. Ulterior, la domiciliul clientilor ajunge un evaluator, care se ocupa de studierea titlurilor si, in functie de starea acestora (modul in care arata copertile, paginile), se stabileste un pret corect. Mai multe detalii pe http://cumparcarti.ro/.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram