Avantajele autentificării biometrice pentru plăți viitoare fără numerar

23 aprilie 2021
Autor:
Digital Metrics

Într-o lume în care deja există telefoane deștepte, aspiratoare și mașini deștepte, până și viitoare păduri deștepte conectate la 5G, este firesc ca să existe și un card de credit deștept, nu-i așa?

Ia-ți și tu Cardul Deştept de Cumpărături de la Banca Românească și o să fii conectat la vremurile extrem de incitante pe care le trăim! 

Este vorba de un card de credit Mastercard de ultimă generație, care îți garantează când vei achita bunuri și servicii pe net că vei avea o experiență de shopping de înalt nivel. Aceasta deoarece vei utiliza BROM PAY, o soluție de autentificare biometrică rapidă și sigură. Plus că aici, în aplicația amintită, pot fi vizualizate tranzacțiile autorizate online și efectuate cu acest card deștept de la Banca Românească.

Aplicația BROM Pay poate fi descărcată gratuit din Google Play sau din App Store, ca orice altă resursă digitală de acest tip.

Un număr din ce în ce mai mare de consumatori consideră beneficiul utilizării biometriei ca pe o formă de autentificare a viitorului pe care nu o vom putea evita.

Este adevărat, mai există clienți conservatori ai băncilor care cred că nu au nevoie autentificarea pe bază de date biometrice, deoarece se descurcă bine și fără asta. Dar de îndată ce încearcă să confirme plata folosind biometrie o dată sau de două ori, va deveni dificil să o refuze, când vor experimenta beneficiile pe care le obțin astfel. Mulți oameni folosesc autentificarea biometrică facială sau pe bază de amprentă la dispozitivele mobile, ceea ce elimină necesitatea de a-și aminti o parolă sau un PIN pentru a accesa respectivele gadgeturi. Nici în materie de carduri bancare nu va fi altfel.

În practică, s-a dovedit deja că procesul de cumpărare folosind biometria este mult mai rapid. Potrivit unui studiu internațional recent, aproape 70% dintre cumpărătorii din SUA nu au finalizat din prima o achiziție online, pur și simplu pentru că au uitat parola sau nu au putut să se conecteze.

În schimb, consumatorii care au experimentat autentificarea biometrică au constatat fără dubiu că este o soluție mult mai sigură decât o parolă sau un cod PIN ce poate fi cu rapiditate la îndemâna unui hacker.

Etichetele biometrice sunt unice pentru fiecare persoană și nu pot fi reproduse sau furate cu ușurință. De exemplu, nu a fost înregistrat încă niciun caz de plată din contul sau cardul altcuiva folosind date biometrice.

De ce să alegi Banca Românească?

Banca Românească, al cărei acționar majoritar este începând din 2020 EximBank, a fost înfiinţată în anul 1992. Este o instituție bancară ce are deja aproape 100 de sucursale și agenții pe întreg teritoriul României și se află în topul instituțiilor financiar-bancare din punctul de vedere al accesibilității și competitivității.

Iată cele 4 condiții pe care trebuie ca să le îndeplinești cumulativ pentru a obține un cardul de credit deștept de cumpărături:

- să ai cetățenia română, rezidenţa în România şi să obţii venituri în România;

- să ai vârsta cuprinsă între 24 şi 70 de ani;

- să ai un venit minim lunar de 1.600 lei;

- să fii salariat cu o vechime la actualul loc de muncă de minimum 3 luni.

Dacă te încadrezi în aceste condiții de eligibilitate, trebuie să știi că limita de credit maximă este de 20.000 lei / 100.000 lei în cazul cardurilor de credit garantate cu depozit colateral.

Te tentează ideea?

Atunci ai nevoie doar de 3 documente pentru a obține cardul inteligent de la Banca Românească:

- actul de identitate;

- o cerere emitere card credit;

- acordul ANAF.

Avantajele deținerii unui Card Deștept de Cumpărături?

- până la 61 de zile perioadă de grație în care nu vei plăti dobândă pentru achizițiile efectuate cu Cardul Deștept de Cumpărături (inclusiv pentru cele în rate).

- 0% dobândă şi 0% comision de activare pentru cumpărături de cel puțin 200 lei, până la 12 rate, la orice comerciant, din ţară şi străinătate.

- comision anual ZERO dacă, până la data aniversară a comisionului, tranzacțiile efectuate în ultimele 12 luni, însumează o valoare minimă de 12.000 lei;

- serviciul SMS Alert, prin care primeşti informaţii în timp real, prin telefon, despre tranzacţiile tale (cumpărături şi retrageri de numerar);

-  utilizarea aplicația biometrică BROM Pay unde pot fi vizualizate tranzacțiile efectuate cu Cardul Deștept și autorizate online cu ajutorul acestei resurse digitale de autentificare.

Ce zici, nu arată bine cele de mai sus?

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram