fbpx

Autoritațile locale din Muntenia si Dobrogea se vor intalni la Ploiesti pentru a afla solutii dedicate dezvoltarii durabile

Bucuresti, 22.04.2013: Agentia BTL Design, AC Creative si trustul de presa Agora Group, impreuna cu Asociatia Oraselor din Romania, Asociatia Municipiilor din Romania, Asociatia Comunelor din Romania, organizeaza joi, 25 aprilie 2011, simpozionul de administratie publica: \\\\\\\” Solutii pentru modernizarea si eficientizarea administratiei publice locale 2013\\\\\\\”, Editia Muntenia/Dobrogea. Evenimentul va avea loc la Ploiesti, Hotel Central, Salonul Clasic, incepand cu ora 10.00.

Conferinta isi propune sa informeze si sa puna in contact direct reprezentanti ai administratiei locale, ai Guvernului si furnizori de solutii la probleme pe care le intampina administratia publica locala in cadrul proiectelor de dezvoltare. Evenimentul se adreseaza reprezentantilor administratiei publice locale din regiunile istorice Muntenia si Dobrogea, presedinti de consilii judetene, primari de localitati si reprezentanti ai institutiei prefectului.

Programul de evenimente \\\\\\\” Solutii pentru modernizarea si eficientizarea administratiei publice locale 2013\\\\\\\” este organizat de agentia BTL DESIGN in parteneriat cu trustul de presa AGORA Grup. Acesta face parte dintr-un program national care va avea patru editii in 2013 localizate geografic astfel: Moldova, Muntenia-Dobrogea, Transilvania si Banat-Oltenia.

Scopul acestui program este sa identifice solutii la problemele administratiilor locale, solutii ce vor avea ca efect eficientizarea activitatii autoritatilor locale si servicii calitative pentru cetateni. Vom dezbate impreuna cu reprezentantii administratiei locale si cu factorii de decizie si specialisti din ministerele de resort, companii private si organizatii nonguvernamentale pentru a gasi solutiile potrivite si imediat aplicabile.

Temele ce vor fi dezbatute pe parcursul evenimentului sunt urmatoarele:
1. Modernizarea administratiei publice in contextul dezvoltarii durabile – demararea procesului de regionalizare-descentralizare in Romania
2. Solutii de finantare si de garantare a proiectelor. Solutii de consultanta
3. Instrumente pentru dezvoltarea si eficientizarea activitatii administratiei publice locale
4. Solutii pentru managementul deseurilor

In calitate de vorbitori oficiali vor fi prezenti reprezentanti din Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Parlamentului Romaniei, si Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii. Vor sustine prezentari pe tematicile enumerate reprezentanti ai companiilor Allevo, Oracle, FNGCIMM, Informarerapida, companii de constructii si consultanta.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media PRWave, PRWave Directory, MediaLook, Agora News, IT Trends.

Despre BTL Design

BTL Design este lider in organizarea de programe de evenimente road-show destinate mediului de afaceri pe teritoriul Romaniei. In portofoliul nostru se regasesc mai multe programe de evenimente derulate din 2005: Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor, EUSol –Solutii europene pentru afaceri, Parteneriatul Public – Privat, instrument de lucru strategic pentru administratia publica locala, Modernizarea si Eficientizarea Administratiei Publice Locale din Romania, Solutii pentru administratiile locale in contextul crizei economice, Solutii pentru Dezvoltarea Durabila a Autoritatilor Publice Locale. Firme de renume din domeniul serviciilor financiare, telecom, IT&C, consultanta au ales sa-si promoveze solutiile in cadrul evenimentelor organizate de catre noi.
Misiunea BTL Design este sa construiasca o interfata eficienta de comunicare intre furnizorii de solutii pentru mediului de afaceri si potentiali beneficiari ale acestora.

Despre Agora Group

Agora Group este un trust de presa specializat in tehnologia informatiei, comunicatii, afaceri si distributie de carte straina si este prezent in piata publicatiilor de IT&C din 1992.
In prezent, Agora Group detine in portofoliu revistele: IT Trends, Digital Trends (ambele lansate in 2009), evenimentele: Conferintele Regionale Agora, Conferintele de Tehnologie Agora, Conferintele de Solutii Agora, mesele rotunde IT Trends, eLiberatica – conferinta anuala pe tema Open Source Free Software, serviciul de distributie de carte straina Byblos si portalul online cu serviciul de stiri AgoraNews.