Au trecut sărbătorile! Alege-ți acum perechea perfectă de adidasi pentru alergat

Sărbătorile au trecut și nu mai avem niciun motiv să nu ne apucăm de sport. Caută-ți perechea perfectă de adidași și fă câteva ture de alergat prin parc. Cu siguranță bătăturile și durerile de picioare îți strică tot cheful. Iată câteva sfaturi pentru a-ți alege perechea perfectă de adidasi pentru alergat fără a da greș.

Modelele de adidasi cu talpă din spumă, cum sunt perechile de adidasi Nike sau cele de adidasi New Balance, de exemplu, sunt ideale. Adidașii cu talpă din spumă sunt ușori și te vor face să te simți foarte confortabil. Caută adidasi care fie cât mai flexibili pentru a susține mișcarea naturală a piciorului. Alege modelele de adidasi Adidas, Nike sau New Balance pentru că sunt confecționate din materiale care lasă piciorul să respire și sunt extrem de comode.

Nu uita de acest detaliu important! Poartă întotdeauna șosete din bumbac. Piciorul va respira, iar încălțăminntea pe care o porți nu te va irita. Caută șosete pe mărimea ta, altfel vei face bătături.

Ai grijă să fie mărimea potrivită. Calitatea perechii tale de adidasi nu poate compensa o mărime nepotrivită. Nu te grăbi să cumperi fără să știi exact ce-ți trebuie. Măsoară-ți piciorul cu atenție dacă faci cumpărături online sau probează de mai multe ori în magazin. Caută magazine online care să te asigure că măsurile sunt europene și se potrivesc dimensiunilor pe care le cunoști.

Acum că știi ce și cum să alegi, apucă-te de făcut mișcare! Nu uita că sportul și dieta echilibrată sunt singurul mod în care te vei menține sănătos. Respectă-ți cu strictețe programul de alergat, iar rezultatele nu vor întârzia să apară!