ATV uri Linhai la atvrom ro

22 iunie 2017
Autor:
dowmedia08

ATV-uri Linhai de vanzare la atvrom.ro, acceseaza sectiunea ATV Linhai si ramai la curent cu ofertele de atv-uri pentru acest brand.

Atv-urile LINHAI sunt printre cele mai bine vandute in Romania, cererea fiind crescuta in special in ultimii 2 ani. Mai multe informatii despre statisticile de inmatriculare a acestor vehicule dar si despre documentele necesare inmatricularii se pot vizualiza accesand sectiunea de inmatriculari

Un atv deosebit este ATV-ul Linhai M550 EFI 2017 cu o prezentare video de exceptie, mai jos:

ATV Linhai M550 este un ATV compact si robust, bine echipat pentru offroad. Modelul se remarca printr-un motor EFI cu 1 cilindru, in 4 timpi, de 493cc, care dezvolta 32CP, o capacitate de incarcare de 150kg si de tractare de 200kg si, nu in ultimul rand, prin suspensiile optimizate off road, care asigura manevrabilitate de top pe orice tip de teren, independente, MacPherson fata si cu brat dublu spate, jante aluminiu.

Jiangsu Linhai Group este o companie al carei nucleu este format din peste 60  de unitati ce au ca atributii cercetarea stiintifica, comertul, productia, industria si specialzarea cat mai inalta. Fiind una din cele mai mari fabrici in posesia statului, construind motoare si motociclete, toate beneficiind de autorizarea conducerii de la cel mai inalt nivel, "Linhai" Group joaca rolul de nucleu pe piata din China.

Vizitati promotiile
atvrom.ro
si fiti la curent cu ultimile noutati.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram