Te iubeste sau e doar atractie?

29 noiembrie 2019
Autor:
Felix Culpa SRL

Dragostea si dorinta merg mana in mana. Atractia este stimulentul principal care ii determina pe parteneri sa vrea sa se cunoasca mai bine.

Cu toate acestea, chimia dintre voi nu este suficienta pentru ca relatia sa functioneze. Banuiesti ca iubitul e cu tine doar pentru sex? Aici gasesti cateva semne care iti dezvaluie adevarul din spatele comportamentului lui.

Dorinta: Aspectul fizic primeaza

La inceput te-ai simtit flatata. Privirea lui iti dadea fiori si te simteai dorita. Dar nicio femeie nu isi doreste sa fie un obiect sexual iar tu simti ca, in ochii lui, doar asta esti. Iti ofera atentie numai cand vrea sa faca sex si se plictiseste atunci cand ii vorbesti. Ia-l la o discutie serioasa si afla ce vrea de fapt de la relatia voastra.

Dragoste: Frumusetea vine din interior

Daca se uita la tine ca la o zeita atunci cand te surprinde frecand chiuveta imbracata in haine de casa, cu parul valvoi si, bineinteles, fara machiaj si iti mai si spune ca esti frumoasa, inseamna ca tine la tine indiferent de felul in care arati. Nu conteaza ca nu esti una dintre acele femei sexy care apar in reviste si la televizor. Pentru el esti frumoasa asa cum esti tu. Sa fie iubire? Se prea poate, deci pastreaza-l langa tine.

Dorinta: Te evita

Ti-ar placea sa te insoteasca mai des la film si nu ar fi rau daca ti-ar mai aduce niste flori, din cand in cand. Il suni ca sa il chemi in oras si iti pretexteaza ca e foarte ocupat. Adevarul este ca pur si simplu nu are chef sa petreaca timp cu tine. Asta pentru ca, pentru el, esti doar un “booty-call” (cea pe care o suni cand vrei sex, si atat).

Dragoste: Vrea sa fie cu tine

Pastreaza legatura cu tine pe parcursul zilei, iti scrie sms-uri, te suna si vrea sa te vada dupa munca. Daca ii spui ca inca nu vrei sex, intelege si iti respecta hotararea. Pentru el, conteaza doar sa fiti impreuna.

Dorinta: Mr. Independent

Isi face toate planurile pe cont propriu si te invita undeva doar atunci cand are un anumit interes. Pentru el, ideea de “noi” este ceva indepartat si imaterial. Pe parintii lui nu ii cunosti decat din povesti iar prietenii lui te trateaza ca pe o intrusa. Crezi ca e foarte independent? In realitate e doar dezinteresat.

Dragoste: Faci parte din viitorul lui

Nu poate concepe viata fara prezenta ta in ea. Te prezinta parintilor, te prezinta celor mai buni prieteni ai lui si isi planifica viata in functie de nevoile tale.

Dorinta: Dispare dupa sex

Dupa ce ati facut dragoste, se ridica din pat si iti spune ca trebuie sa plece. Trebuie sa se trezeasca devreme dimineata pentru ca e important sa fie la birou la o anumita ora. Iti spune ca te va suna el ca sa va mai vedeti. Nu te amagi, aici nu e vorba despre un om ocupat ci despre un…porc.

Dragoste: Satisfactia ta este prioritara

E multumit doar atunci cand te stie complet satisfacuta. Pentru el, placerea ta este o prioritate. Dupa sex, te ia in brate, te alinta si iti spune cat de mult tine la tine.

De foarte multe ori, femeile se complac in relatii fara viitor doar din teama de singuratate si din vulnerabilitate. Asa cum iubitul tau confunda dragostea cu dorinta, o poti si tu confunda cu dependenta emotionala. Fii atenta la semnele care iti spun ca este cu tine doar pentru sex. Legaturile de acest gen nu rezista in timp si creeaza un tipar emotional bolnavicios, care te va impiedica sa ai o relatie matura cu cineva.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram