fbpx

Atlas Copco lanseaza un nou concept prin cel mai compact si agil compresor

Noul XAS 27 este actionat de un motor Honda robust si fiabil, care depaseste cerintele normelor actuale privind emisiile. Acesta are o transmisie prin curea trapezoidala, cu un sistem de intindere cu sine. Motorul actioneaza noul element Atlas Copco C55. XAS 27 constituie deasemenea o premiera absoluta in intreaga gama Atlas Copco Portable Air, fiind primul compresor cu motor pe benzina.

Fie ca este utilizat pentru actionarea perforatoarelor, daltilor, ciocanelor pneumatice, sau a sculelor de mana, acest compresor ce actioneaza o singura unealta poate indeplini proiecte de demolari, finisaje si renovari.

Compresorul XAS 27 este compact si foarte agil. Cantareste putin peste 200 kg, iar sasiul permite transportul oriunde este nevoie fara a necesita ridicare. In consecinta, poate fi manipulat si manevrat cu usurinta pentru a se obtine cea mai buna pozitie de lucru. XAS 27 este suficient de mic pentru a incapea pe usile comerciale sau in ascensoare.

Compresorul este usor de operat si de intretinut. XAS 27 a preluat conceptul de succes al carcasei din polietilena folosit la linia HardHat-TM combinat cu otel zincat pentru o mai buna protectie. Rezervorul de combustibil este integrat in carcasa si incorporeaza un ventilator electric pentru o racire eficienta. Mentenanta pentru XAS 27 este foarte usor de realizat doar prin ridicarea capotei. Se pot accesa usor separatorul aer-ulei cu filtru ciclonic si toate celelalte filtre, pentru o utilizare optima a compresorului XAS 27, fara costuri de service ridicate.

Exista deasemenea o versiune pe carucior, in cazul in care este nevoie de un compresor inca si mai simplificat si compact.

XAS 27 ofera o valoare de exceptie combinata cu putere, fiabilitate si durabilitate. Tot ceea ce va trebuie pentru a obtine rezultate.

– Sfarsit –

Portable Air este o divizie a Atlas Copco Compressor Technique business area. Aceasta dezvolta, produce si comercializeaza in intreaga lume compresoare portabile, boostere de inalta presiune, generatoare si pompe submersibile. Produsele sunt oferite sub mai multe marci si se adreseaza unei game largi de industrii, printre care industria de constructii, de minerit, petrol si gaze, si domeniul de inchirieri. Sediul central al diviziei este situat in Antwerp, Belgia. Centrele de productie sunt situate in intreaga lume, principalele fiind in Belgia, Statele Unite, India, Brazilia si China.

Nota pentru editori:
Fotografii de inalta rezolutie ale noului compresor XAS 27 sunt disponibile in arhiva foto a Atlas Copco:
http://img01.atlascopco.com/index.jsp?PhotoNumbers=ac0037199,ac0037196,ac0037194,ac0037193,ac0037192,ac0037191,ac0037187,

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati:
Andrei Murvai, Business Line Manager Compressor Technique
(40) 21 352 36 23 sau [email protected]