Atelierul de lucru quot;Avataruri ale corporatiei multinationale quot; POSDRU 132920

20 februarie 2015

Centrul de Oratorie si Dezbateri ( h t t p : / / o r a t o r i e . r a u . r o ) din cadrul Universitatii Romano-Americane, alaturi de Centrul de Cercetare in Relatii Economice Internationale (ASE) si Centrul de Economie Politica si Afaceri Murray Rothbard (URA), organizeaza vineri, 27 februarie 2015 incepand cu ora 16:00, un atelier de lucru axat pe dezbaterea temei antreprenoriatului.
In discutie va fi lucrarea: "Avataruri ale corporatiei multinationale. Exercitiu de analiza proprietariana".

Referenti: Sorin Caian si Radu Musetescu.
Moderator: Aurelian Dochia
Atelierul de lucru va avea loc in Sala Senatului Universitatii Romano-Americane, din bd. Expozitiei nr.1B, sector 1, Bucuresti.

Participarea este complet gratuita, fiind asteptati alaturi de noi atat studenti si masteranzi cat si reprezentanti ai mediului de afaceri si partenerilor sociali in educatie, cadre didactice si reprezentanti ai structurilor de conducere din diverse institutii de invatamant superior.

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului "SCOALA PRACTICA: Inovare in invatamantul superior si succes pe piata muncii", POSDRU/156/1.2/G/132920, implementat de Universitatea Romano-Americana in colaborare cu Centrul de Resurse Juridice.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram