fbpx

Atelier despre importanţa educaţiei financiare precoce

În acest context şi pentru a a-i ajuta pe părinţi, Training Club, în colaborare cu Club Centrul de Studiu şi Divertisment Start, vă invită să participaţi sȃmbătă, 17 Noiembrie, începȃnd cu ora 16:00, la Atelierul de Educaţie Financiară. Acesta se va desfăşura la sediul Centrului de Studiu şi Divertisment Start din Strada Dumitru Theodor Lemnea nr. 4. La Atelier sunt invitaţi să participe copiii cu vȃrste cuprinse între 9 şi 13 ani împreună cu părinţii lor, preţul fiind de 20 RON pentru două persoane.
Noi credem în educaţia de orice natură de la vȃrste fragede şi vrem să vă oferim, dumneavoastră şi copiilor dumneavoastră, cele mai bune servicii. Specialiştii noştri au experienţă în lucrul cu copiii şi ştiu să adapteze limbajul în funcţie de nivelul de înţelegere al acestora, astfel încȃt, la sfȃrşitul activităţii, aceştia să-şi fi însuşit elemente concrete utile pe viitor.
Rolul puşculiţei, importanţa banilor în achiziţionarea lucrurilor pe care şi le doresc, rostul şi valoarea lor, dar şi necesitatea economisirii acestora, sunt doar cȃteva dintre noţiunile care le vor fi aduse la cunoştinţă micuţilor. Conceptul de planificare financiară va fi elementul esenţial care va sta la baza acestui Atelier. Noi suntem de părere că toate aceste lucruri aparent simple trebuie comunicate, exemplificate şi confirmate copilului, pentru ca el să poată începe primii paşi în educaţia financiară. Cu cȃt aceasta începe de la o vȃrsta mai fragedă, cu atȃt rezultatele vor fi mai vizibile pe termen lung.
Aşadar, vă aşteptăm cu mare drag înscrierile. Pentru acest lucru aveţi la dispoziţie adresa de e-mail: [email protected] sau numerele de telefon 0755.015.831 sau 0757.035.820.