Atelier de lucru quot;Aplicatii practice privind alte componente ale inteligentei emotionale: motivatia empatia si abilitatile sociale quot; POSDRU 132920

10 februarie 2015

Centrul de Negociere si Mediere (c n m . r. a u . r o)organizeaza o noua intalnire pentru aprofundarea cunostintelor practice in domeniul medierii. In data de 18 februarie 2015, in Sala 223, incepand cu ora 12:00, va avea loc atelierul de lucru "Aplicatii practice privind alte componente ale inteligentei emotionale: motivatia, empatia si abilitatile sociale".

Activitatea este complet gratuita si deschisa oricarui student sau masterand, indiferent de universitatea de provenienta.
Aceasta intalnire continua activitatile de pregatire pentru concursul organizat de catre Centrul de Negociere si Mediere in data de 25 februarie 2015, cu tema "Simulare mediere pe tipuri de conflicte selectare".

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului "SCOALA PRACTICA: Inovare in invatamantul superior si succes pe piata muncii", POSDRU/156/1.2/G/132920, implementat de Universitatea Romano-Americana in colaborare cu Centrul de Resurse Juridice.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram