Atelier de Feminitate cel mai complex eveniment dedicat femeilor

21 iulie 2016

Este vorba despre primul modul al Atelierului de Feminitate, sustinut de profesionisti in domenii precum psihologie, machiaj, hair-style si nutritie. Evenimentul pilot se desfasoara in Bucuresti si anunta o serie de alte evenimente, care vor aborda un spectru larg de subiecte, de la teatru, pana la arta coumincarii, fotografie sau tendinte in antreprenoriat.

La intalnirile saptamanale, participantele vor invata cum sa-si redescopere frumusetea, intuitia, sexualitatea si vor intelege cu adevarat potentialul naturii feminine. De asemenea, se vor bucura de invitati surpriza, care vor crea un cadru ideal pentru ca femeile sa se redescopere si sa porneasca intr-o calatorie a cunoasterii de sine.

Cursul ofera o abordare contemporana si are la baza o serie de exercitii practice si demonstratii live, menite sa contribie la constientizarea esentei feminine prin intermediul corpului. Participantele vor dobandi o stare de echilibru si relaxare, vor invata sa renunte la complexele corporale, se vor elibera de prejudecati si constrangeri, vor invata principiile de baza unui stil de viata sanatos si nu in ultimul rand, vor dobandi cunostintele necesare unui vieti armonioase in cuplu.

Organizatorii le ofera participantelor sansa de a lua parte la un eveniment complex, menit sa imbunatateasca in mod considerabil relatia cu propria persoana si cu cei din jur, oferindu-le o noua perspectiva asupra vietii.

Despre Atelier de Feminitate. Modulul I

Cursul de Feminitate va incepe Joi, 4 august, de la ora 19.00 si se va desfasura pe 2 luni (10 sedinte). Asadar, in aceasta perioada intalnirile vor fi saptamanale, in fiecare joi seara, pentru 2 ore, timp in care vor fi abordate urmatoarele teme:

- Introducere despre feminitate
- Ingrijirea parului- Invitat Hair Spa
- Ingrjire personala & Make-up- Invitat special
- Nutritie si sport- Invitat special
- Cati bani dai pentru tine?
- Cum iti castigi increderea?
- Respectul de sine
- Ce te face o femeie speciala?
- Stil vestimentar
- Tu si el. Relatia voastra

Locatia: Strada Roma, nr. 23

Investitia in curs

Pret standard - 500 de RON (30% discount la achitarea integrala a sumei)

- 2 rate - 600 de RON
- 4 rate - 700 de RON

Mai multe detalii despre eveniment pe pagina oficiala de Facebook.

*Curs sustinut de Anamaria Vladu, psiholog acrediat si facilitator workshop-uri pe diverse teme.
Inscrierile se fac la [email protected] sau [email protected].

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram