Atacul insectelor

Suntem bucurosi ca a venit vara, ca este cald, ca ne putem plimba pe o vreme frumoasa si ne putem planifica concediile. Daca o data cu vara, tot orasul pare ca a prins viata, una dintre cele mai mari probleme cu care ne confruntam vara este invazia de insecte. Cel mai mare inconvenient legat de acestea este faptul ca sunt cauza pentru care nu putem avea un somn linistit, ferit de zgomote sau muscaturi.
In general, romanul este o fiinta ingenioasa si a incercat sa se protejeze de insecte prin diferite metode. De la pulverizarea tocurilor geamurilor cu usturoi pisat,pana la solutiile din zilele noastre ce implica mai putin efort si unele dintre ele, mai putin miros. O simpla cautare, prin magazine, pentru metoda cea mai buna de protectie impotriva acestor inamici, releva consumatorului, tactici diferite pe care le poate aplica.
Probabil, cea mai cunoscuta metoda si cea mai benefica este plase tantari. Aceasta are marele avantaj ca se poate lasa in permanenta geamul deschis, pentru a se aerisi incaperea, cu toate astea, accesul insectelor fiind blocat. Plase insecte, exista de diferite marimi, pentru a se potrivi, diferitelor marimi de ferestre. De asemenea, acestea sunt concepute si din diferite texturi de plasa. Recomandate sunt plasele cu gaurile cele mai mici, pentru ca acestea ofera o protectie mai buna impotriva micilor agresori.
Pe langa plase tantari, mai exista binecunoscutele pastile impotriva insectelor, ce prin ardere degaja un miros deranjant pentru acestea. Se mai regasesc si spray-urile, care prin pulverizarea unui amestec chimic reusesc sa ucida insectele. Pentru persoanele care sunt foarte sensibile la mirosuri, exista si niste lampi speciale, ce degaja o lumina albastra ce atrag insectele pentru a le omori.

Despre produsele Kondor si Scharx acceseaza site-urile noastre