fbpx

Astazi va invit in lumea sportului

Astazi va invit in lumea sportului

Pasiune sau nu, trebuie sa recunoastem ca aceasta activitate, odata practicata ne rasplateste corpul cu o serie de beneficii extraordinare. Fie ca visati la un corp tonifiat, o silueta de invidiat sau doriti sa traiti in armonie cu mintea si corpul dumneavoastra, sa va cresteti capacitatea de concentrare sau pur si simplu sa va simtiti bine, apelati cu incredere la o activitate fizica sustinuta. 

Sportivii sunt exemplele noastre demne de urmat. Autodidacti si disciplinati, acestia reusesc performanta nu doar la competitiile sportive sau in sala de gimnastica, ci si in viata de zi de zi. Fie ca vorbim despre dans, fitness, bodybuiling sau sporturi de forta, intotdeauna vom admira trupurile celor ce le practica. Practicantii sporturilor stiu ca au nevoie de hrana de calitate și odihna adecvata, pentru ca efortul fizic sustinut sa le aduca cele mai bune rezultate. 

Proteinele, impreuna cu grasimile si carbohidratii, apartin macronutrientilor. Acestea mentin si dezvolta masa musculara, sustinand regenerarea acesteia. Proteinele indeplinesc o serie de functii biologice din organism si sustin sanatatea oaselor. Aportul acestora il luam din alimente, iar in cazul celor care fac activitate fizica intensa se recomanda consumul suplimentelor nutritive. Proteina este de departe, cel mai important supliment nutritiv. Consumul adecvat de proteina este necesar pentru o crestere in masa musculara, iar in timpul unei diete, pentru mentinerea acesteia. Indiferent de cat de mult ne vom antrena la sala, fara un consum suficient de proteine, rezultatele nu vom aparea. 

Dymatize ISO 100 este cea mai buna proteina izolat iso 100 avand o compozitie izolata 100%. Cu un profil ridicat al aminoacizilor, aceasta ajuta procesul de recuperare post-antrenament. Acest produs reduce grasimea corporala si construieste o masa musculara de calitate. Proteinele whey sau proteinele din zer se dizolva rapid si sunt un supliment favorit al sportivilor. Zerul este considerat o proteina completa, deoarece contine toti cei noua aminoacizi esentiali. O portie din aceste proteine isolate contin 20 grame de proteine si  aproximativ 100 de calorii. 

Proteinele din zer sunt recomandate antrenamentului cu greutati. Un shake proteic consumat inaintea antrenamentului va asigura aminoacizii de care aveti nevoie, iar un shake luat dupa ce v-ati antrenat va sustine cresterea musculara si va evita febra musculara in timpul refacerii muschiului antrenat.