fbpx

Asseco SEE a obținut statutul de partener Windows Azure Circle

Asseco SEE România este o companie care funcționează din anul 2007, când grupul polonez Asseco a început un proces de achiziții și fuziuni ale unor companii locale (Net Consulting, FIBA Software și Probass). Compania este unul din cei mai importanți furnizori de soluții și servicii IT integrate, precum și dezvoltator de aplicații pentru sectorul bancar din România. Are aproape 200 de angajați și a înregistrat constant rezultate financiare pozitive.

Asseco SEE România este o componentă a grupului regional Asseco South Eastern Europe (parte a grupului polonez Asseco), din care fac parte entități de business din 12 țări din zona Balcanilor.

Parteneriatul cu Windows Azure se înscrie în strategia Asseco SEE România de a putea oferi clienților săi o gamă cât mai largă de soluții care să răspundă celor mai complexe necesități informatice ale beneficiarilor săi, între care asigurarea unor soluții de cloud computing reprezintă o componentă importantă de dezvoltare a companiei.

„Faptul că am fost selectaţi de Microsoft ca membru Windows Azure Circle demonstrează angajamentul pe care ni l-am luat pentru a dezvolta soluţii bazate pe platforma Windows Azure, precum şi încrederea noastră în tehnologiile cloud publice”, a afirmat Daniela Scarlat, Software Sales Manager, Asseco SEE România.

„Recunoaşterea ca partener în cadrul Windows Azure Circle Program demonstrează capacitatea Asseco SEE de a furniza soluţii cloud publice care vin în întâmpinarea provocărilor de astăzi ale firmelor”, a declarat Phil Sorgen, Vicepreşedinte, Worldwide Partner Group, Microsoft Corp. „Prin alăturarea la Windows Azure Circle, Asseco SEE şi-a demonstrat cunoştinţele în ceea ce priveşte tehnologiile cloud Microsoft şi eforturile continue pentru succes în viitorul soluţiilor cloud publice.”

Microsoft Partner Network ajută partenerii să-şi solidifice abilităţile, pentru a-şi demonstra poziţia de top pe piaţa celor mai noi tehnologii, pentru o mai bună satisfacţie a clienţilor şi, reunind peste 640.000 de parteneri Microsoft, pentru a intra cu uşurinţă în contact cu una dintre cele mai active şi diversificate reţele din lume.