Aspectul perfect pentru ocazii speciale

14 decembrie 2023
Autor:
Popescu Andrei

Când vorbim de ocazii speciale din viața noastră, cu toții ne dorim să arătăm cât mai bine. Fie că este vorba de o aniversare, de o nuntă sau de p sărbătoare, ne gândim cu grijă la aspectul nostru. De cele mai multe ori accentul cade pe ținuta pe care o vom purta in ziua respectivă, rochia pe care o vom purta sau pantofii ideali. Dar detaliile mai mici vor face întotdeauna diferența între un aspect impecabil și unul mai deglijent. Iar când vorbim despre detalii ne referim la accesorii, coafură, machiaj și manichiură.

Coafura pentru ocazii speciale

Felul în care ne aranjăm parul contează mult atunci când ne dorim să ducem aspectul nostru intr-o zonă mai elegantă sau mai casual in funcție de ocazie. O coafură bine pusă la punct și fără fire rebele ne va oferi întotdeauna un look mai elegant, nu doar la ocazii speciale ci și in activitățile desfășurate in viața de zi cu zi, acasă sau la birou.

Parul ondulat a fost și va fi întotdeauna o alegere sigură și la modă. Iar in zilele noastre buclele se pot obține cu ușurință cu ajutorul accesoriilor pentru păr. Ondulatorul clasic cu căldură ne poate oferi bucle perfecte, însă ne poate consuma mai mult timp, mai ales dacă parul este lung și des. O alternativă mai prietenoasă cu parul și care va ține pentru mai mult timp o reprezintă coafarea parului cu bigudiuri. Dimensiunile variante ale acestora ne permit obținerea un bucle mai lejere sau mai strânse. Folosirea unui cordon pentru ondularea parului poate fi cea mai rapida opțiune atunci când ne dorim bucle desprinse din revistele de modă.

Parul prins poate fi de asemenea o coafura elegantă. Cocul spaniol este un coc ușor de realizat și in tendințe. Dacă parul este scurt se poate apela la un burete pentru coc. Iar cu ajutorul pieptenelui si a catorva agrafe de par, vom avea o coafură impecabilă in câteva minute.
Pe Rosse.ro găsim bigudiuri, bureți pentru coc, perii de par si toate accesoriile profesionale necesare pentru obținerea unei coafuri perfecte la noi acasă.

Manichiura pentru ocazii speciale

În ceea ce privește manichiura, aceasta este o modalitate excelentă de exprimare a personalității noastre. Ea poate fi un accesoriu care va completa ținuta aleasă pentru evenimentele importante din viața noastră.
Fie că vorbim de oje in culori vii, o manichiura French clasică sau accesorii aplicate pe unghii, este important ca manichiura sa fie îngrijită și efectuată periodic.

Evenimente speciale sunt ocaziile perfecte să dam frâu liber imaginației, sa folosim oje in culori inedite, să ne punem unghii cu gel mai lungi decât in mod normal sau intr-o forma mai deosebită, precum unghiile stiletto.

Pe https://rosse.ro sunt disponibile produse profesionale pentru unghii cu gel, la prețuri accesibile. Chiar dacă ele sunt destinate folosirii in saloane, pot fi folosite si in intimitatea casei noastre. Oja semipermanentă este o alegere sigură pentru cele care își doresc o manichiura sau o pedichiură rezistentă, dar de efect. Aplicarea produselor de nail art pe unghii pot avea un impact vizual foarte mare. Iar folosirea produselor precum catifeaua de unghii, foița metalică, ștampila pentru unghii sau folia de transfer, este una facilă.
Calitatea produselor folosite contează atunci când ne dorim obținerea unui look impecabil și rezistent.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram