Aspecte importante despre un implant dentar

12 august 2021
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Multi oameni apeleaza la procedura de implant dentar in Bucuresti, la clinica stomatologica Elveto Dent datorita calitatii superioare a serviciilor. In cadrul acestei clinici exista medici foarte bine pregatiti, care ofera pacientilor lor cele mai bune rezultate. Elveto Dent este un cabinet stomatologic din Colentina, foarte apreciat de toti cei care au reusit sa isi rezolve problemele dentare grave. Aici, medicii lucreaza exemplar si folosesc o aparatura de ultima generatie.

Implantul dentar este o radacina artificiala ce se insereaza in osul maxilarului pentru a inlocui dintele lipsa. Este realizat din titan, un material foarte rezistent, care nu provoaca reactii alergice. In ceea ce priveste pretul unei astfel de proceduri, cei interesati pot accesa site-ul Elveto-Dent.ro. Aici vor putea analiza toate informatiile atat despre implantul dentar, cat si despre celelalte servicii oferite de medici.

Etapele unui implant dentar

Multi se intreaba inainte de aceasta procedura, care sunt etapele sale si in ce consta. Foarte important de retinut faptul ca dintii ce sunt implantati se comporta si arata ca cei reali.

Implantologia presupune 4 etape. Prima se refera bineinteles la examenul dentar amanuntit. Medicul stomatolog va trebui sa se asigure ca pacientul este potrivit pentru aceasta interventie. De aceea va examina cu atentie cavitatea bucala.

A doua etapa se refera la analizele de sange. Pe langa cavitatea bucala, medicul trebuie sa se asigure si ca organismul este capabil sa sustina regenerarea. Exista foarte multi pacienti care nu sunt candidatii potriviti pentru o astfel de interventie, asa ca se va gasi o alta solutie. Una dintre acestea este aparatul dentar.

Implant dentar in Bucuresti | Cabinet stomatologic din Colentina | Elveto-Dent.ro

cabinet stomatologic din Colentina

Urmeaza apoi asanarea cavitatii bucale. Acest lucru presupune indepartarea tuturor bacteriilor din cavitatea bucala. Toti microbii trebuie sa fie indepartati inainte de procedura. Este foarte importanta igienizarea cavitatii bucale.

Ultima etapa presupune interventia in sine. Nu este nimic complicat sau dureros. Implantul dentar arata sub forma unui surub. Acest surub este inserat in osul maxilarului. Astfel, radacina dintelui este inlocuita.

Se va pune apoi bontul si coroana dentara. Simplu, nu? Procedura nu este grea deloc. Atat timp cat medicul stomatolog este bine pregatit, atunci pacientul nu trebuie sa isi faca probleme si se poate lasa cu incredere pe mainile acestuia. Medicii de la Elveto Dent au o experienta vasta in domeniul implantologiei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram