Asigurările private de sănătate sunt tot mai accesate de către români

1 octombrie 2019
Autor:
NOMADE Communication

Tendințele de consum din țara noastră s-au diversificat în ultimii ani și datorită faptului că românii se apropie de nivelul social și standardele din Occident. În privința acestui trend, piața asigurărilor private de sănătate nu este o excepție, bucurându-se de o creștere de 20% în primele trei luni ale acestui an.

Asigurările de sănătate cu acoperire internațională sunt tot mai accesate, iar creșterea pe care o înregistrează această piață demonstrează și o schimbare de mentalitate. Serviciile oferite de asigurătorii și brokerii de asigurări private de sănătate, precum MediHelp Internațional, influențează, de asemenea, interesul consumatorilor pentru un astfel de instrument financiar, datorită planurilor personalizate de asigurare, dedicate atât persoanelor fizice, cât și companiilor. „Ne preocupă, în mod constant, dinamica și tendințele industriei cu scopul de a identifica nevoile partenerilor noștri și de a le oferi cele mai cuprinzătoare planuri de asigurare pentru acoperirea serviciilor medicale oriunde în lume. Cu toate acestea, în condițiile în care afecțiunea medicală s-a instalat, asigurarea privată de sănătate preia riscul financiar, acoperind costurile intervențiilor medicale efectuate atât la nivel național, cât și internațional. Astfel, se creează cadrul ideal pentru extinderea pieței de asigurări private de sănătate, întrucât românii își doresc servicii medicale la standarde înalte., spune Elena Ciobanu, Director Operațional al MediHelp Internațional.

În egală măsură, companiile joacă un rol important în promovarea acestui tip de asigurare privată de sănătate care permite accesul la servicii medicale de calitate. Realitățile pieței muncii fac foarte dificilă păstrarea și loializarea angajaților, însă datorită interesului ridicat pentru oportunitățile pe care le oferă asigurările private, companiile au posibilitatea de a le include în pachetul de beneficii oferit salariaților și de a se diferenția față de competitorii direcți.

„Piața muncii a devenit tot mai dinamică în ultimii ani, angajații fiind conștienți de oportunitățile pe care le au în contextul actual. Cei care sunt activi își cunosc drepturile și iau întotdeauna cele mai bune decizii pentru ei, chiar dacă acest lucru înseamnă schimbarea locului de muncă pentru a avea parte de cele mai cuprinzătoare beneficii ale pachetului salarial. MediHelp Internațional oferă companiilor planuri de asigurări de sănătate pentru angajați, contribuind astfel la reducerea fenomenului de migrare de la o companie la alta sau de angajare în afara țării, afirmă Elena Ciobanu, Director Operațional al MediHelp Internațional.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram