Asigura securitatea si siguranta la locul de munca prin Fatum Grup

15 ianuarie 2014
Autor:
Zoom-Biz

In activitatea oricarei companii intra anumite atributii care ajuta la buna functionare a activitatiilor depuse in cadrul companiei respective. Aceleasi atributiuni incadreaza firma in normele legale existente, asigurand conditii de munca de cea mai buna calitate, dar si succesul in afaceri. O parte a atributiunilor mentionate este reprezentata de documentatia referitoare la securitatea si siguranta la locul de munca. Aceste servicii sunt oferite de catre angajator fiecarui angajat sau membru al personalului existent in cadrul unei companii si semnifica instruirea si luarea la cunostinta a normelor de protectia muncii, precum si a altor prevederi legale specificate in legislatia in viguare.

De regula in cadrul firmelor exista si un departament de resurse umane care asigura aceste servicii angajatiilor. Desigur acest departament poate lipsi, caz in care firma respectiva trebuie sa angajeze personal calificat si experimentat care se execute operatiunile de securitate si siguranta in munca in mod independent. In cazul in care acesta este motivul pentru care cititi acest articol, va recomandam serviciile de specialitate oferite de compania Fatum Grup din Timisoara.

Astfel, Fatum Grup va asigura realizarea documentatiei de securitate si siguranta in munca dar si instruirea periodica a angajatiilor dumneavoastra. Compania dispune de personal calificat si experimentat ce va inregistra si intocmi toate actele necesare in acest domeniu de activitate. Desigur, aceste activitati se vor incadra in normele legale si vor asigura buna desfasurare a activitatilor din cadrul firmei dumneavoastra. Mai mult, se vor evita accidentele de munca si se vor trasa directiile de urmat in cazul in care un eveniment neplacut se petrece la locul de munca.

Fatum Grup se va asigura ca fiecare angajat este instruit corespunzator, completeaza fise individuale SSM si executa toate operatiile necesare stabilirii sigurantei si securitatii la locul de munca respectiv. Mai mult, personalul specialist din cadrul Fatum Grup, inafara de activitatea de instruire introductiva si periodica a personalului, realizeaza si manualele SSM, intocmeste actele pentru implementarea unui management al securitatii si sanatatii in munca eficient si coordoneaza luare masurilor de SSM pe santiere.

Toate aceste servicii pot fi oricand solicitate indiferent de domeniul de activitate al firmei dumneavoastra. Preturile, sau tarifele practicate de Fatum Grup sunt avantajoase, ceea ce inseamna ca o sa beneficiati de un raport calitate / pret eficient si adecvat pietei existente in Romania.

Daca aveti nevoie de mai multe detalii referitoare la activitatea depusa de personalul companiei Fatum Grup sau daca doriti exemplificare serviciilor, detalierea acestora sau accesarea portofoliului de clienti existent, nu trebuie decat sa vizitati site-ul oficial al firmei mentionate. Toate datele si informatiile necesare sunt explicate amanuntit pe platforma online Fatum Grup.

Similar, in orice moment puteti solicita descrierea serviciilor de securitate si siguranta in munca Fatum Grup prin contactarea unui reprezentant al companiei. Acesta va poate raspunde prompt la intrebari, va poate pune la dispozitie documentatia necesara si desigur poate incheia contracte de colaborare cu firma dumneavoastra. Asadar, nu ezitati si utilizati datele de contact disponibile in subsolul acestui articol.

Fatum Grup, date de contact

Adresa:
Str. Vanatorilor nr. 33 Timisoara,
jud. Timis Romania, RO-300442

Telefon/FAX: +40-256-487 773
E-mail: [email protected]

Persoane de Contact

Cora Bogdan Marius
+40-730-123 033

Cora Anca Lavinia
+40-722-241 920

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram