ArtaCeaiului ro prezinta cele mai premiate sortimente de cafea de origine la preturi speciale

21 martie 2016

Daca vreti sa faceti o calatorie gustativa in cele mai exotice locuri din lume, va invitam sa savurati sortimente de cafea Gourmet pe care iubitorii de cafea le apreciaza pentru notele interesante, texturile complexe si gustul echilibrat. Iar pana pe 31 Martie, le gasiti cu 30% reducere pe Arta Ceaiului.

Sortimentele de cafea Gourmet provin de la micro-ferme cu o lunga traditie in cultivarea si procesarea cafelei. Se produc din boabe de cafea cultivate la o singura ferma, nefiind amestecate cu cafea boabe provenita din alte localitati, pastrandu-se astfel caracteristicile unice ale fiecarui sortiment.

Printre cele mai deosebite tipuri de cafea Gourmet de origine pe care vi le oferim in magazinul nostru online se numara: Brazilia Blue Diamond, Nicaragua Las Morenitas, Ethiopia Yirgacheffe si multe altele. Fie ca apreciati o cafea cu aciditate placuta, de citrice, sau una ce se remarca prin corpolenta echilibrata, veti gasi sortimentul potrivit in gama noastra de cafea Gourmet de origine.

Un motiv in plus pentru a alege cafeaua Gourmet este faptul ca fermierii care o produc reinvestesc o parte din profitul rezultat in urma vanzarii de cafea in crearea de conditii optime de lucru si de viata pentru lucratori si familiile lor, oferirea de servicii medicale, precum si in scolarizarea copiilor din comunitatile locale, servicii fara de care aceste mici comunitati nu ar putea exista.

Va invitam sa descoperiti lumea savuroasa a cafelelor de origine, sa va delectati cu texturile, notele si aromele senzationale pe care le prezinta, dar si cu povestea interesanta care se afla in spatele fiecarei cafele speciale. Sortimentele de cafea Gourmet din magazinul Arta Ceaiului sunt cafele pentru care chiar merita sa va treziti dimineata devreme!

Arta Ceaiului este magazinul online cu cea mai variata gama de ceai infuzie: verde, negru, alb, Oolong, Rooibos, ceai de fructe si ceai de plante. Aici gasiti si o gama impresionanta de cafea de cea mai buna calitate: cafea de origine, cafea cu arome si cafea espresso profesionala. Accesoriile pentru prepararea, servirea si depozitarea ceaiului si a cafelei sunt alese atat pe baza calitatilor estetice, cat si a celor practice, si sunt niste cadouri deosebite.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram