fbpx

Ariodante o scoala arte Bucuresti de renume

Simtul artistic nu poate fi dezvoltat decat prin practica. De foarte multe ori nici nu realizam faptul ca avem un anumit talent decat daca suntem expusi unui mediu propice unde sa putem sa ne exploram abilitatile si aptitudinile. Copii sunt candidatii perfecti deoarece au sansa de a-si alege un drum vocational de la o varsta frageda. Tocmai pentru a veni in intampinarea lor cu cele mai bune programe artistice si pentru a-I ajuta sa-si valorifice potentialul la cote maxime, Ariodante a creat Scoala arte Bucuresti.

In cadrul Scolii de arte Bucuresti Ariodante , elevii au ocazia sa isi imbunatateasca cultura dar sis a invete notiuni din domenii diverse precum pian, chitara, canto, pictua sau jazz.

ArioDante este o Scoala arte Bucuresti care are ca principal obiectiv formarea si dezvoltarea tuturor celor pasionati de domeniul artistic. Participantii la cursurile Ariodante au ocazia sa iti expuna talentul intr-un cadrul cat mai familiar si avand indrumarea celor mai talentati profesori.

Ariodante- cea mai buna Scoala Arte Bucuresti!

Ariodante este o Scoala arte Bucuresti privata si un centru cultural special creat pentru ca toti iubitorii de muzica si de arte plastice sa isi poate dezvolta si imbunatati aptitudinile, sub atenta supraveghere a unor profesionisti.

Scoala arte Bucuresti Ariodante sprijina in special tinerele talente care vor sa faca performanta insa isi dedica atentia si asupra celor pasionati de cultura si de arta care vor sa descopere lumea magica a frumosului.

Echipa Ariodante este creata din profesori tineri si extrem de talentati, absolventi ai facultatilor de arte de profil. Acestia isi asteapta cursantii intr-un mediu placut, cald, primitor deoarece invatarea si dezvoltarea simtului artistic nu pot fi facuta decat printr-un process continuu si de durata.

Cursuri oferite de Ariodante, o Scoala Arte Bucuresti unde performanta e pe primul loc!

Scoala arte BucurestiAriodante ofera tuturor cursantilor sai o programa variata si bine pusa la punct de cursuri astfel incat acestia sa aiba posibilitatea sa studieze ceea ce isi doresc.

Astfel, elevii pot sa se delecteze la orele de pictura. In special cei mici, au oportunitatea de a face parte din grupuri de cate 6 si pot beneficia de 8 sau 16 sedinte, in functie de timpul lor liber si de preferinte.

Orele de pian sunt printre preferatele tinerilor deoarece este foarte frumos sa stii sa canti la acest instrument. Deoarece studiul pianului trebuie inceput devreme, Ariodante are cursuri pentru copii incepand cu varsta de 3-4 ani iar numarul de sedinte si durata sunt variabile, putand fi ales de comun accord cu parintii.

Cei care vor sa invete sa cante la chitara trebuie sa stiu ca pot incepe de la varsta de 6-7 ani iar nivelul claselor se face in baza cunostintelor fiecarui cursant. Pentru flaut in schimb, varsta minima este de 14 ani deoarece este un instrument dificil, ce necesita foarte multa concentrare.

Tot la Scoala arte Bucuresti Ariodante copii pot sa isi modeleze vocea in cadrul orelor de canto , exersa studiul vioarei sau pot incerca si clasele de impro-Jazz, unde durata unei ore este de 50 min si ora este individuala, cu conditia ca varsta minima de participare este 14 ani.

Daca vrei ca cel mic sa-si descopere talentul nu mai sta pe ganduri si inscrie-l chiar azi la Scoala arte Bucuresti, Ariodante!