Arctic lanseaza Essence o noua gama de aparate frigorifice

29 iulie 2015

Noua gamă oferă o varietate de modele care se disting printr-o linie unitară de design, în opțiuni de culoare Inox Titanium, Space Grey și Arctic White, alături de beneficii funcționale, estetice și ergonomice.

Tehnologia de răcire, Air Flow Dual Tech, pe bază de curenți de aer multidirecțional, menține calitatea și prospețimea alimentelor pentru o perioadă îndelungată și, prin distribuirea uniformă a temperaturii și umidității în cele două compartimente frigorifice, împiedică amestecul mirosurilor între acestea și previne deshidratarea alimentelor. În plus, sistemul de răcire Full No Frost împiedică formarea gheții și menține un nivel optim de umiditate, astfel oferind un plus de confort în utilizare. De asemenea, gama de aparate frigorifice Arctic Essence pune la dispoziție volume de până la 400 de litri, care permit utilizarea la maximum a spațiului interior.

Acestea sunt doar câteva dintre funcțiile noii game și fie că optați pentru frigider, lada frigorică sau combină frigorifică, beneficiați de caracterisitici complexe adaptate celor mai întâlnite nevoi ale consumatorilor, precum sistemul de iluminare Eco Led, funcția Vacanță, raftul XXL Bottle sau compartimentul Garden Fresh.

Gama Arctic Esssence completează portofoliul brandului și se remarcă atât printr-un design modern și elegant, cât și prin performanța și ușurința în utilizare, elemente care o ajută să se diferențieze pe piață. În prezent, Arctic deține cea mai variată gamă de aparate frigorifice din România și își extinde portofoliul la un total de 50 coduri de produse.

* Ipsos Research, Aprilie 2015

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram