Aranjamentele florale corporate printre cele mai cautate cadouri business oferite de ROFLORA

12 aprilie 2016

Știm cât de greu este, de obicei, să găsești cadoul perfect. Treaba aceasta se complică de cel puțin două ori mai tare atunci când trebuie să alegi un cadou pentru un partener de afaceri sau o persoană cu care ai relații profesionale. În astfel de situații, nu mai poți scăpa spunându-ți că ”gestul contează”. Oricât de mult ar conta gestul în sine, important e să îți creezi o imagine profesionistă și plăcută pe baza căreia să poți dezvolta în continuare relația respectivă. De aceea, cadourile ”standard” și neinspirate, precum obiectele de birotică, nu te vor ajuta prea mult. Drept urmare, din ce în ce mai multe persoane aleg să dăruiască aranjamentele florale corporate.
Specialiștii de la ROFLORA, florărie online care livrează național și internațional flori, aranjamente florale, coșuri gourmet și alte cadouri, au observat că aranjamentele florale corporate au devenit una din opțiunile preferate ale celor care caută un cadou business.
”Aranjamentele florale corporate transmit eleganță, originalitate, chiar o doză de curaj și sunt expresia creativității. Am putea spune că sunt un mod de a îmbina spiritul creator cu cel pragmatic, arta cu realitatea, trăirea și simțirea. Fără doar și poate că în afaceri e nevoie de ambele laturi, așa că, cel mai bine le putem stimula prin flori și aranjamente. În plus, florile sunt un cadou potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați și, cu atât mai mult, vei face o impresie bună dăruind un cadou floral, într-un mediu considerat mai degrabă masculin. Noi, la ROFLORA, oferim clienților consiliere în alegerea celor mai potrivite flori și aranjamente florale. Având o experiență de peste 15 ani, sigur găsim, împreună cu fiecare client, alegerea perfectă.”, a declarat Irina Stoian, manager ROFLORA.
Echipa de specialiști ROFLORA îți stă la dispoziție la numărul 073floraro (0733/567.276) pentru a te ajuta în fiecare etapă a plasării comenzii. Te așteptăm pe site-ul nostru, să facem împreună cele mai frumoase și autentice surprize florale și să trimitem fericirea-n dar!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram